Buiten Yoga

Buiten yoga

Ervaar yoga in de natuur! Lekker met je voeten in het zand, grassprietjes tussen je tenen of op het water op een Stand Up Paddle board. Op Buiten-Yoga.nl vind je een uitgebreid overzicht van yogalessen op heerlijke buiten-locaties in Nederland.

Zoek en boek een yogales op een voor jou passend moment; na het werk in de buurt of tijdens een dagje uit in eigen land. Je kunt zoeken op datum, yogastijl en soort locatie. Daarnaast vind je in de agenda een uitgebreid overzicht van evenementen en workshops door heel Nederland. Heel veel buiten-yoga plezier!

YOGACAMP2017 

Neem je yoga mat deze zomer mee naar de camping de Lemeler Esch en je kan 2x daags genieten van een yogales in de natuur. Bij slecht weer of juist extreem warm biedt de stertent bescherming.

Superchef Holy Basil komt tijdens #YOGACAMP2017 in week 31, 32 en 33 heerlijk koken. Een ontbijtje na de yogales? Of lekker lunchen of dineren, buiten of onder beschutting van de yogatent? Het kan allemaal! Keywords: tasty, funky, enjoyable, heavenly & healthy food.

  • Genieten van yoga en de natuur
  • Losse lessen altijd mogelijk
  • Een heerlijk begin van een dagje uit
  • Nieuwe mensen ontmoeten

Tijdens de yogaweken op camping De Lemeler Esch zorgt Holy Basil voor de catering. 3 weken lang staat hij met zijn cateringbus op de camping bij de yogatent. Iedere avond kun je aanschuiven voor een gezonde en lekkere maaltijd. Zoveel mogelijk vegetarisch en biologisch. Op het terras kun je aanschuiven voor een simpel hapje of een driegangendiner (van €17,50 tot €25). Bovendien staat iedere dag na/voor de yogales een ontbijt klaar (€5 tot €7,50) Mee-eten kan af en toe, of iedere dag (met strippenkaart) nét waar je zin in hebt.

buiten yoga

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.