Welkom bij YogaOmmen

In Ommen, het groene hart van Overijssel, kun je in een prettige sfeer terecht voor yoga. Kom eens langs en ervaar hoe je hier met yoga bezig kan zijn.

Schrijf nu je in

Nieuwsbrief

De kracht van je gedachten

Daar zat ik dan. Aan het rand van het zwembad, gelegen aan de Oost-Afrikaanse kust, zo’n 7000 km van huis. Een maand geleden was ik nog actief als jeugdverpleegkundige, werkte ik op het consultatiebureau en ging ik op huisbezoek. Nu had ik een compleet ander leven. Het leek wel een film.

Plots realiseerde ik me wat er de afgelopen weken allemaal was gebeurd. Het kan dus wel. Het bestaat en het is (bijna) gelukt. We hebben een dochter in Mombasa. We hoeven alleen nog maar door de vele hoepels van de adoptieprocedure in Kenia. Ik maakte me eigenlijk helemaal geen zorgen dat daar nog iets in mis zou gaan. Intens genietend, daar op die rand van het zwembad, terwijl onze peuter van bijna twee haar middagslaapje deed. Als je in de tropen moeder wordt, dan is zo’n rustmomentje aan het zwembad best prettig, gaf ik toe. Je hebt er zo lang naar toegeleefd en dan is het zover. Lees verder…


kracht van je gedachten

De kracht van je gedachten

 

Deel dit artikel: