Welkom bij YogaOmmen

In Ommen, het groene hart van Overijssel, kun je in een prettige sfeer terecht voor yoga. Kom eens langs en ervaar hoe je hier met yoga bezig kan zijn.

Schrijf nu je in

Nieuwsbrief

Het is bijna zover: Yoga op de camping!

 

Voor het eerst in het Vechtdal worden er de hele zomer 2x daags -om 9.00 en om 17.00 uur- yoga lessen in de buitenlucht georganiseerd. Dit vindt plaats op natuurcamping de Lemeler Esch. Deze unieke samenwerking tussen camping en studio YogaOmmen krijgt een speciaal tintje op woensdag 13 juli. Dan komt namelijk internationaal vermaard yogaleraar Vijay Gopala uit India lesgeven van 18.30-21.30 uur.

“From India with Love”, zo wordt de internationale yogaleraar uit India Vijay Gopala in de media aangekondigd. Vijay leert dat wij in de westerse wereld yoga beoefenen vanuit de Mind. Dit leidt tot versterking van het ego. Terwijl het uitgangspunt van yoga juist het verminderen van het ego is. Zelfrealisatie is mogelijk door een balans te vinden tussen het ego en een staat waarin het ego geen rol meer speelt. Dit zal Vijay toelichten tijdens de workshop ‘Why Yoga’ die hij geeft op de camping.

Daarnaast zal Vijay uitleg geven over het praktisch toepassen van de verdieping en balans tijdens de yogahouding. De yogahoudingen kunnen vanuit twee aspecten worden benaderd. Enerzijds van buitenaf aangeleerd en de andere manier komt tot bloei van binnenuit. Van binnenuit is de werkelijke transformatie zoals je bent en zal leiden tot het ervaren van jezelf.

Op woensdagavond 13 juli van 18.30 – 21.30 uur komt Vijay dus voor een workshop naar natuurcamping de Lemeler Esch. De workshop wordt gegeven in het Engels. Deze workshop is geschikt iedereen. Is je Engels niet zo heel goed, geen probleem, tussentijds is er ruimte voor vertaling. Er zijn een beperkt aantal yogamatten te leen. Heb je een eigen yogamat, neem deze vooral mee!

Investering voor deze workshop is €30. Reserveer je ticket of betaal met destrippenkaart dat mag ook!

Het is gelukt! Kinderyoga en Familieyoga

Tijdens de zomervakantie hebben ook kinderen op natuurcamping de Lemeler Esch de mogelijkheid om te ervaren dat ontspanning te vinden is in beweging, plezier én in stilte.

Tijdens de lessen familieyoga zijn kinderen met hun ouder(s) of bijv een opa of oma welkom. Een oudere broer of zus of de oppas…mag natuurlijk ook!

De kinderyoga en familie yoga wordt gegeven door gastdocent Rianne Otte. Tevens geeft ze ook baby yoga en massage lessen aan ouders en hun baby in haar eigen studio Veerkracht-kinderyoga in Raalte.

De lessen zijn toegankelijk voor alle kinderen en families. Of je nu in de buurt woont of op een andere camping verblijft gedurende de zomervakantie!

Lesdagen en tijden

Kinder yoga dinsdag 12, 19 juli en op 16 augustus van 15.30 – 16.30 uur.

Familie yoga donderdag 14 en 21 juli en op 18 augustus en zaterdag 23 juli en 13 augustus  van 15.30 – 16.30 uur.

Les geld €10,- per les via strippenkaart en losse les €12,50.

Ik ontmoet je graag deze zomer op natuurcamping de Lemeler Esch!

Namaste, Irene Vos

Deel dit artikel: