Ondersteuning

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding.

Critical Alignment Restorative

Wordt je door klachten gehinderd in je dagelijkse leven dan is het mogelijk om een individuele sessie af te spreken. De eerste sessie is een intake met oefeningen om te zien hoe je daarop reageert en die je ook thuis kunt doen. Tijdens de intake wordt duidelijk of je mee kunt doen aan groepslessen of dat individuele sessies wenselijk zijn.

Gert van Leeuwen is de oprichter van het Critical Alignment Yoga en Therapie-instituut.  Irene Vos is bij dit instituut opgeleid tot Critical Alignment yogadocent en Critical Alignment yogatherapeut.

Door de hulpmiddelen zoals het rolletje kom je op plaatsen waar je zelf en ook in de yoga houdingen (asana’s) niet zo gemakkelijk bij komt. Door de druk van je lichaamsgewicht en de zwaartekracht in samenwerking met je adem kunnen de spieren weer ontspannen en komt de bewegelijkheid in de wervels terug.

Wil je een afspraak inplannen voor een individuele yogales? Mail ons dan je naam, telefoonnummer en een beschrijving van je klachten. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.

http://www.thestylizer.nl/

Ervaring cursist:

Yoga betekent voor voor Marloes Hogenkamp een moment van ontspanning, rust en zelfreflectie in deze drukke wereld. Even stilstaan bij jezelf en luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft.  Wanneer mijn lichaam onder veel stress komt te staan krijg ik vaak last van mijn onderrug. Een paar jaar geleden leidde dit tot een Hernia waardoor ik niet meer kon functioneren op mijn werk. Na fysiotherapie en een aantal bezoekjes aan een manueel therapeut besloot ik toch naar het ziekenhuis te gaan. De pijn straalde uit naar mijn been waardoor ik mijn beroep niet meer uit kon oefenen. Na een scan in het ziekenhuis werd ik ingepland voor een operatie. Dit voelde echter niet goed. Via een vriendin kwam ik op de website van Yoga Ommen. Na de eerste les was ik meteen enthousiast en ik voelde meteen verschil. Na een maand les (in combinatie met voetreflex-therapie) was ik van al mijn klachten af. De pijn in mijn been en onderrug was weg en ik kon weer soepel bewegen. Nu, ongeveer 2 jaar later heb af en toe nog last van mijn rug wanneer ik even weer te gek heb gedaan. Wat ben ik blij dat ik dan in de yogalessen van Irene mijn lichaam de aandacht kan geven die zij op dat moment nodig heeft.

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.