Livestream yogalessen bij Yoga Ommen

Livestream yogalessen: yoga in je eigen woonkamer, maar wel in de groep en met live docent!

Al een hele tijd was ik het van plan en door de huidige situatie is het deze week zover: livestream yogalessen bij Yoga Ommen.

Vanaf  maart kun je live yogales volgen. In de groep, maar dan vanuit je eigen woonkamer. Deze livestreamlessen zijn voor iedereen. Of je nu al yoga volgt of nieuw bent, iedereen is welkom. Hieronder vind je alle informatie over het aangepaste rooster en hoe je deel kunt nemen. Ik zie je graag online in de livestreamles.

Irene Vos geeft de les en als je dat wilt, kun je jouw camera aanzetten (of niet, dat mag je zelf weten) waardoor de lesgroep jou ook kan zien en er feedback mogelijk is van de docent.

De yogalessen in de yogastudio komen tot nader bericht te vervallen. De livestream yogalessen zijn een goede manier om je yogapractice toch te laten doorgaan.

Livestream yogales: ZO DOE JE MEE!

Praktische voorbereiding

 • Controleer je internetaansluiting.
 • Zorg voor een rustige plek in je woning, waar je je benen en armen gemakkelijk kunt uitstrekken en waar je niet gestoord wordt.
 • Gebruik een (hoofd/zit)kussentje, een deken of andere tools zoals de strip of het blok (een dik boek kan ook) om in de meditatie of eindontspanning volledig tot rust te komen. Daarnaast is het praktisch om een opgerolde handdoek, riem of sjaal bij de hand te hebben.
 • Zorg dat je 10 – 20 minuten voor aanvang van de les start met inloggen in de online omgeving. Zo kunnen we op tijd met de les beginnen

Deelnemen aan de livestream yogales

De online les vindt plaats via ZOOM: een digitale conference-omgeving. Deelnemen is makkelijk. Je kunt deelnemen via laptop of mobiel. Wij raden aan om via de laptop deel te nemen.

Laptop:

 • Klik op de link die je via de e-mail of app hebt ontvangen, of neem deel aan de livestream via de button hieronder.
 • Een pop-up verschijnt waarin je kunt klikken op “open zoom.us”.
 • Selecteer: “use computer audio”.
 • Registreer om aan de les deel te nemen, toets het wachtwoord in dat je per e-mail hebt ontvangen.

 

Mobiel:

 • Download eerst de app ZOOM
 • Klik op de link die je via de e-mail of app hebt ontvangen, of neem deel aan de livestream via de button hieronder.
 • Registreer om aan de les deel te nemen, toets het wachtwoord in dat je per e-mail hebt ontvangen.

Mensen van buitenaf zijn van harte welkom.

Het is erg belangrijk een gezonde gezondheid en weerstand te blijven behouden. Als yogadocent wil ik mijn bijdrage hieraan leveren. Met yogahoudingen en meditatie verlaag je stressgevoelens, voer je spanning af en ervaar je meer rust. Om deze reden blijf ik livestream yogalessen aanbieden. Voel je welkom. Rol thuis je yogamat uit en stap even uit de hectiek. Door naar binnen te keren en te reflecteren, ontstaat er ruimte voor bewustzijn, om te voelen en te ervaren. Het aangename en ook het onaangename. Om te mogen zijn, in verbinding met jezelf!

Testimonial deelnemer

Lockdown, quarantaine, zelfisolatie, stress… Yoga helpt, maar in de studio mag het wel, of niet, of is het volgeboekt.

Livestream yoga biedt een goed alternatief.

Het is niet hetzelfde en je moet er een beetje ingroeien (hoe maak ik de verbinding, waar moet ik m’n laptop neerzetten, heb ik genoeg plek…), maar er is uitleg, je speelt zelf een beetje met je camera en zoveel ruimte heb je niet nodig.

Tijdens de eerste lockdown heb ik iedere week Irenes livestream gevolgd. Mijn zelfdiscipline heeft af en toe een steuntje in de rug nodig en dit hielp echt. Het was een reddingsboei, fysiek en mentaal. Irenes glimlach en rustige stem, de oefeningen. Alles resetten en genieten.

Weliswaar was het een verademing toen we weer aan buitenyoga mochten doen en het prachtige weer kwam, maar nu dat dat niet meer kan en de regels het aantal deelnemers in de studio beperken, ben ik wederom blij met de livestream van Irene. De bank opzij, de mat uitrollen. Vanavond mag ik weer en ik kijk er echt naar uit!

Aanmelden voor de livestream yogalessen via

Lesrooster

Namasté,

Irene Vos Yoga Ommen 06 81 47 2001

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.