Welkom bij Yoga Ommen online yoga

Online yoga

Online Critical Alignment Yoga Programma

De online lessen bestaan uit een serie van 10 uitgebreide videolessen die je thuis (of waar je maar wilt) kunt volgen. Op je computer, op je telefoon of je tablet.

 • 5 yogalessen zijn gericht op de onderrug.
 • 4 lessen voor de bovenrug.
 • Les 10 bevat de hele serie voor zowel de onderrug en de bovenrug.
 • Extra bonuslessen.
 • Elke les bevat een introductievideo met duidelijke uitleg.
 • Tips voor materiaalgebruik.
 • De eerste 9 lessen hebben een tijdsduur van 30 minuten. Les 10 duurt circa 60 minuten.

De investering is €159,-. Hiervoor krijg je 10 yogalessen met veel informatie.

Elke les bevat een introductievideo, een lesvideo en een aantal bonusvideo’s.

Bestel Online Critical Alignment Yoga Programma

Het programma is onbeperkt geldig en je kunt het zo vaak en zoveel je maar wilt oefenen. Voor de meeste CAY-materialen geef ik een alternatief. Alleen de strip kan ik niet vervangen. Ik raad ten zeerste aan om deze aan te schaffen als je optimaal gebruik wilt maken van de OCAYP. Je krijgt geen spijt van je aanschaf!

Het programma staat online en dit zijn de recensies over de #OCAYP:

 • Wat ziet het er duidelijk uit! Goede uitleg, theorie en heel veel video’s. Hier is veel aandacht en tijd aan besteed. Mocht iemand nog twijfelen om mee te doen: het is het geld meer dan waard. Irene, veel succes!”
 • “Wat ziet het er mooi uit. Wat een energie, tijd en liefde is hier ingestopt. Ik ben er blij mee!”
 • “Ik heb meteen de eerst les gekeken en gedaan. Duidelijke uitleg en fijne oefening.”
 • “Ik vind Irene een zeer fijne yogadocente. Ze besteedt zeer veel aandacht het correct overbrengen en daarnaast is zij ook erg begaan mijn haar yogaleerlingen. Je kunt haar te allen tijde vragen stellen en deze beantwoordt ze dan ook altijd heel erg fijn. Zo had ik een aantal weken terug door de nodige stress totaal geen ‘yogamindset’ en ik kon me dan ook zeer moeilijk concentreren. Irene begreep dat volkomen en dat vond ik echt superprettig.”
 • “Verder vind ik de materiaalkeuze ook zeer handig. Je kunt namelijk zowel gebruikmaken van echte yogagear of gewoon van spullen die je zelf voorhanden hebt.”
 • Even langs deze weg wil ik je laten weten dat ik de online serie van lessen als heel prettig ervaren heb. Goed opgebouwd, heel duidelijk uitgelegd. Het heeft mij geholpen mijn rug weer soepel te maken waardoor mijn houding rechter en voelbaarder is. Mijn bovenrug zat flink vast. E.e.a. nog als gevolg van een hartoperatie. Maar m.b.v. jouw lessen en de tools ben ik alweer een stuk verder. Ik heb bijna dagelijks de oefeningen gedaan, vaak wel een uur tot anderhalf uur. En daar ga ik zeker nog mee door. T.z.t. kom ik bij jou een keer voor een individuele les voor het oefenen met het hoofdstandbankje, want dat vind ik wel spannend om alleen te doen. Bij deze heel erg bedankt en veel succes met wat je aan het doen bent.
 • En dat bevalt super, Irene! Elke keer weer fijn om thuis op je matje te doen.

 

 • De lessen zijn basislessen CAY waarin je de grondbeginselen krijgt uitgelegd.
 • Deze lessen zijn uitermate geschikt voor mensen met (rug)klachten.
 • Veel nek- en schouderklachten ontstaan door een stijve en kromme bovenrug.
 • Je wordt je bewust van je lichaamshouding
 • Je leert de oefeningen toe te passen in je dagelijks leven.
 • Eigenlijk is Critical Alignment Yoga geschikt voor iedereen die (weer) licht en vrij wil bewegen.
 • In de Critical Alignment gebruiken we hulpmiddelen om spanning op te lossen die diep opgeslagen is in het lichaam, of waar je niet zo gemakkelijk bij kunt komen. Bijvoorbeeld tussen de schouderbladen.

Vrijblijvend en gratis kennismaken:

Bestel Rugklacht naar rugkracht

Voor wie zijn de online lessen bedoeld?

De lessen zijn ontwikkeld voor mensen met verschillende behoeften in allerlei situaties:

 • Je bent geïnteresseerd in yoga maar je wilt oefenen wanneer jou dit uitkomt.
 • Je bent fysiek niet in staat om naar een yogastudio te gaan en daar yogalessen te ontvangen omdat je te ziek of vermoeid bent of andere klachten hebt die jou beperken.
 • Je hebt klachten die je door zelfonderzoek en oefeningen kunt oplossen.
 • Je doet al yoga bij Yoga Ommen of een andere yogastudio, maar je wilt er intensiever mee bezig op momenten die voor jou uitkomen.
 • Er is geen yogastudio in de buurt die Critical Alignment geeft en je bent toch heel benieuwd wat Critical Alignment voor jou kan betekenen!

Wat is yoga met een sterke therapeutische component?

Ik ben een yogadocent die zich gespecialiseerd heeft in Critical Alignment Yoga en Therapie en Restorative Yoga. Deze twee yogavormen zijn meer therapeutische yogavormen. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en je kunt ze ook goed thuis zelf toepassen. Yoga is zelfonderzoek en d.m.v. de yogahoudingen ga je voelen waar de spanning in jouw lichaam is opgeslagen. Hoe voel je dat? Weerstand, stug, taai gevoel, pijn zijn allemaal signalen van je lichaam. Deze signalen negeren we vaak en pas er klachten ontstaan, gaan we eindelijk naar ons lichaam luisteren. Ik leer je dit door vanuit ontspanning lichaam en geest weer met elkaar te verbinden. In het online programma gebruik ik videolessen, audio en het boek van Gert van Leeuwen waar de oefeningen heel goed in beschreven staan.

Critical Alignment Yoga en Therapie is geschikt voor iedereen. Voor zowel de beginnende als de gevorderde yogi. Daarnaast is deze yogavorm ook uitermate geschikt voor mensen met rugklachten, nek- en schouderklachten, blessures of na een operatie, gewrichtsproblemen etc.

Als je hiermee in aanraking komt, betekent dit dat je leert omgaan met jezelf, dat je je eigen grenzen leert kennen en ook weer stap voor stap kunt gaan verleggen. Dat je weer gaat ervaren hoe je je licht en vrij kunt bewegen. Want de stand van je lichaam bepaalt hoe jij je voelt.

Daarnaast krijgt je meer rust. Niet alleen in je hoofd, maar ook in het dagelijks leven. Je merkt dat je aardiger bent voor jezelf en anderen. Je komt weer in balans. Je zult de meerwaarde van het vrijer bewegen en ruimte ervaren in je dagelijkse bezigheden zodat je dit nog beter voelt in je eigen lichaam. Dit heeft positieve uitwerkingen in je privéleven en in je yogapractice. De yogales begint eigenlijk pas als je van je mat afstapt en de oefeningen in je dagelijks leven toepast.

De investering is €159,-. Hiervoor krijg je 10 yogalessen met veel informatie. Elke les bevat een introductievideo, een lesvideo en een aantal bonusvideo’s.

Bestel de OCAYP

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.