Yoga op de camping

Yoga op de camping

Yoga op de camping

Gedurende het kampeer seizoen zullen er geregeld yogalessen op de natuurcamping de Lemeler Esch worden gegeven. Ideaal voor mensen met of zonder een gezin. Voor zowel iemand die eens met yoga in aanraking wil komen is dit een laagdrempelige stap om eens een yogales te volgen. Maar ook voor de yogi en yogini’s die tijdens hun kampeerverblijf graag hun yoga ‘practice’ willen onderhouden. Of misschien eens kennis willen maken met een andere vorm van yoga zoals Critical Alignment Yoga en Restorative Yoga?

Gun jezelf een tijdens je verblijf op de natuurcamping de Lemeler Esch om te genieten met de rust, ruimte en de mooie natuur die de Lemelerberg te bieden heeft een yogales. Op aanvraag kan er ook voor groepen en of individueel een yogales of workshop worden georganiseerd onder de professionele begeleiding van  yogadocent Irene Vos of een van haar vaste docenten teamleden.

 

YogaCamp 2017 

Mindful Walk of Mindfulness Run

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een MindWalk of Mindfulness Run onder begeleiding van Jannie Pekkeriet en Arthur Posthma te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Kinderyoga

Kinderen ervaren ook stress van veel prikkels, drukte en keuzes. Kinderyoga helpt kinderen weer ontspannen. Op een leuke speelse manier bieden we in de zomervakantie iedere week een leuke, ontspannende kinderyogales aan voor haar kleiner campinggasten. Opgave en informatie op de website van de Lemeler Esch.

 

 

 

De natuurcamping de Lemeler Esch is een een huisdiervrije camping.

Logo Lemeler Esch

Buiten-Yoga Partner

Yoga Ommen is ambassadeur voor Yoga International

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.