Yoga Workshops op maat

We bedenken samen een Yoga Workshop naar eigen smaak en mogelijkheden!

Yoga Workshops op maat

Idee 1: Yoga Workshop in de vrije natuur

Ben je op zoek naar een gezonde en anders dan andere Teamdag, Bedrijfstraining of Vriendinnenparty, informeer dan naar een Yoga Workshop. Er zijn mogelijkheden voor een workshop vanaf 6 personen en voor grote groepen op locatie.

YogaCamp 2017

Yoga in de tent

Yoga Ommen beschikt over een stertent die mogelijkheden biedt om op een unieke locatie yogales te ontvangen. Zowel met of zonder yogadocent kan je de stertent huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Yoga Ommen buiten

Neem vrijblijvend contact met ons op. Vermeld bij je aanvraag svp de datum en tijdstip, de doelstelling en de waarschijnlijke groepsomvang. Indien gewenst is vegetarische catering mogelijk verzorgt door Holy Basil

Hapjes van Holy Basil 2

Hapjes van Holy Basil

Hapjes van Holy Basil

Nog meer hapjes

Idee 2: Yoga Workshop op de eigen bedrijfslocatie

Tijdens het festival ‘Iedereen aan zet’ voor het personeel van de Baalderborg was er o.a. een workshop Yoga. De tent bood bescherming tegen wind en regen. Aangezien het festival werd gehouden in het najaar. Er was veel belangstelling en we hebben enthousiaste reacties mogen ontvangen.

Yoga workshop Baalderborg

Eindontspanning Baalderborg

Idee 3: Yoga Workshop voor een teambuilding op bedrijfslocatie

Ik werd gevraagd om een workshop yoga te geven voor Vitany tijdens een teamweekend op locatie, met verbinding als thema. Het ging om een vrij jong team en de meerderheid was onbekend met yoga. Het was dan ook even wennen. Na een korte introductie deden we een oefening die ieder voor zich kon uitvoeren op de yogamat. Hiervoor gebruikten we de yogastrip uit de Critical Alignment Yoga. Uit ervaring weet ik dat deze oefening gelijk feedback geeft op de spanning die ligt opgeslagen in je rug. Het onderliggende thema: eerst verbinding met jezelf voordat je verbinding kunt maken met een ander. Vervolgens zijn we twee aan twee yogahoudingen, ook wel asana’s genoemd, gaan uitvoeren. Hierbij lag de de nadruk op de adem en het volgen en leiden van van elkaar. De laatste oefening was de ademketting, om de verbinding met elkaar te ervaren, te vertrouwen en te beseffen dat we allemaal een onderdeel zijn van een groter geheel. Ik heb deze workshop op locatie, voor Vitany en het bedrijf Flexizone, met veel plezier gegeven. Graag tot een volgende keer!

 

Idee 4: Workshop bij Hotel Mooirivier

Geregeld wordt Yoga Ommen gevraagd om les te geven bij Hotel Mooirivier.

Mooirivier

Hotel Mooirivier is gelegen in het schitterende Vechtdal in Overijssel, midden in mooi wandel- en fietsgebied en in de buurt van de prachtige Hanzestad Zwolle. Het hotel ligt pal aan de Vecht tussen de leuke plaatsjes Ommen en Dalfsen. Of het nu gaat om verschillende originele activiteiten of om een op maat gemaakt programma voor het uitje van uw bedrijf, Mooirivier denkt graag mee en regelt het! Zo wordt een yoga workshop wel een hele speciale Mooirivier ervaring.

 

Lounge Mooirivier

Yoga bij Mooirivier

Idee 4: Kies voor een Vriendinnen Workshop!

De Beach Volleybal dames uit Groningen verbleven een heerlijk weekend op natuurcamping de Lemeler Esch. Naast een fietstocht door het Vechtdal en wandelen op de Lemelerberg wilden ze ook graag eens wat anders. Een workshop Yoga dat leek hun wel wat. Mazzel met het weer hadden we die zondagochtend wel!

 

Ervaringen over de vriendinnen workshop:

“Irene heeft ons op een prettige manier kennis laten maken met een beginners yogales. Binnen onze groep hadden we een aantal mensen voor wie yoga een onbekend begrip was. De ervaringen waren ronduit positief! We zijn heerlijk ‘opgeknapt’, zowel geestelijk als lichamelijk!”
(Simone Analbers, Enschede)

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.