Yoga Workshops op maat

We bedenken samen een Yoga Workshop naar eigen smaak en mogelijkheden!

Yoga Workshops op maat

Idee 1: Yoga Workshop in de vrije natuur

Ben je op zoek naar een gezonde en anders dan andere Teamdag, Bedrijfstraining of Vriendinnenparty, informeer dan naar een Yoga Workshop. Er zijn mogelijkheden voor een workshop vanaf 6 personen en voor grote groepen op locatie.

YogaCamp 2017

Yoga in de tent

Yoga Ommen beschikt over een stertent die mogelijkheden biedt om op een unieke locatie yogales te ontvangen. Zowel met of zonder yogadocent kan je de stertent huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Yoga Ommen buiten

Neem vrijblijvend contact met ons op. Vermeld bij je aanvraag svp de datum en tijdstip, de doelstelling en de waarschijnlijke groepsomvang. Indien gewenst is vegetarische catering mogelijk verzorgt door Holy Basil

Hapjes van Holy Basil 2

Hapjes van Holy Basil

Hapjes van Holy Basil

Nog meer hapjes

Idee 2: Yoga Workshop op de eigen bedrijfslocatie

Tijdens het festival ‘Iedereen aan zet’ voor het personeel van de Baalderborg was er o.a. een workshop Yoga. De tent bood bescherming tegen wind en regen. Aangezien het festival werd gehouden in het najaar. Er was veel belangstelling en we hebben enthousiaste reacties mogen ontvangen.

Yoga workshop Baalderborg

Eindontspanning Baalderborg

Idee 3: Workshop bij Hotel Mooirivier

Geregeld wordt Yoga Ommen gevraagd om les te geven bij Hotel Mooirivier.

Mooirivier

Hotel Mooirivier is gelegen in de omgeving van het Vechtdal Overijssel, midden in mooi wandel- en fietsgebied en in de buurt van de prachtige Hanzestad Zwolle, tussen de leuke plaatsjes Ommen en Dalfsen. Of het nu gaat om een combinatie van verschillende originele activiteiten of om een op maat gemaakt bijzonder programma voor het uitje van uw bedrijf, denkt Mooirivier graag mee! Zo wordt een Yoga workshop wel een hele bijzondere Mooirivier ervaring.

Lounge Mooirivier

Yoga bij Mooirivier

Idee 4: Kies voor een Vriendinnen Workshop!

De Beach Volleybal dames uit Groningen verbleven een heerlijk weekend op natuurcamping de Lemeler Esch. Naast een fietstocht door het Vechtdal en wandelen op de Lemelerberg wilden ze ook graag eens wat anders. Een workshop Yoga dat leek hun wel wat. Mazzel met het weer hadden we die zondagochtend wel!

 

Ervaringen over de vriendinnen workshop:

“Irene heeft ons op een prettige manier kennis laten maken met een beginners yogales. Binnen onze groep hadden we een aantal mensen voor wie yoga een onbekend begrip was. De ervaringen waren ronduit positief! We zijn heerlijk ‘opgeknapt’, zowel geestelijk als lichamelijk!”
(Simone Analbers, Enschede)

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.