In de zomervakantie van 25 juli tot 8 augustus iedere dag YOGA!

YogaCamp2020

YogaCamp gaat ook in 2020 door!

Neem je gezin mee naar de leukste camping en geniet zelf volop van yoga.

In de zomervakantie is er 2 weken lang YogaCamp: week 31 en week 32, dus van 25 juli tot 8 augustus in 2020! Met je eigen tent of caravan sta je op deze prachtige huisdiervrije camping in Lemele vlakbij Ommen in Overijssel.

Testimonial deelnemer YogaCamp2020

Ik wil je graag vertellen hoe mijn Yoga avond ervaring was. Het voelde namelijk als een warm bad waar ik als vreemde voor 1 avond in terecht kwam.
Iedereen van de groep stond open voor contact, daardoor was het heel gezellig.
Het eten waarvoor ook gezorgd werd was heerlijk.

Daarnaast heb ik 3 dagen spierpijn gehad door een oefening waarvan ik niet wist dat ik die ook zo kon uitvoeren. En de houding van het ondersteunen van t heiligbeen/chakra was voor mij een eye-opener.

De zetting zo midden in het veld met de tent maakte het mysterieus, harmonisch en een fijne beleving. Er was aan alles gedacht, en zelfs met alle Corona maatregelen werd het een avond om nooit te vergeten.
Daarom zou ik graag nog een keer meedoen, en hoop dat het nogmaals georganiseerd kan worden.

Lieve groet,
Debby Duffels/Timmermans

Whatsapp voor Info

Reactie van deelnemers van YogaCamp:

‘Wat was het genieten, een week YogaCamp georganiseerd door Irene Vos. Wat een ontspanning, wat een rust. Wat een mooie lieve mensen ontmoet en samen geleerd om te ont-moeten. Met een glimlach kijken wij terug op deze pracht van een week.’

‘Ik heb genoten van het heerlijke weekend yoga, eten en kamperen in de natuur! Ik had eerlijk gezegd dit jaar wel een beetje heimwee toen ik weer thuis was.’

Boek hier YogaCamp2020

 

Terwijl jij je yogales volgt, vermaken de kinderen zich met het recreatieprogramma. Dit programma met begeleiding is speciaal voor kinderen samengesteld.

Ommen is een prachtig plaatsje in het Sallandse Vechtdal, omgeven door uitgestrekte bossen en velden. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen, zonder het geluid van snelwegen en auto’s. Niet voor niets koos de beroemde spirituele leraar Krishnamurti begin vorige eeuw Ommen uit als zijn toevluchtsoord.

 

 

Op de zaterdagen is er om 17.00 uur een speciale yogales met een heerlijke vega BBQ na afloop. Wel even doorgeven als je mee wilt eten bij Holy Basil.

Op zaterdag, zondag, dinsdag, donderdag is er een ochtendles en een avondles.
Op maandag, woensdag en vrijdag is er een ochtendles.

 

Geen zin om te koken op vakantie? Hier is… Basil!

Ook dit jaar heeft YogaCamp de gezonde foodtruck met healthy food van Holy Basil. Dat wordt genieten!

Een ontbijtje voor de yogales? Of lekker lunchen of dineren, buiten of onder beschutting van de yogatent? Het kan allemaal! Keywords: tasty, funky, enjoyable, heavenly & healthy food.

Holy Basil met zijn vaste kookmaat Ellen Ruwe

 

Kinderyoga

Kinderen ervaren ook stress van veel prikkels, drukte en keuzes. Kinderyoga helpt kinderen weer ontspannen. Op een leuke en speelse manier bieden we in de zomervakantie iedere week een ontspannende kinderyogales aan voor de kleinere campinggasten. Opgave en informatie op de website of bij de receptie van de Lemeler Esch.

 

 

Boek hier YogaCamp2020

Yoga docententeam tijdens YogaCamp

Irene Vos van Yoga Ommen verzorgt samen de yogalessen met Cecilia Huisman van Integrale Yoga Schiedam. Irene geeft Restorative Yoga en Critical Alignment Yoga en ze biedt ook een online yogaprogramma aan. Cecilia Huisman geeft een mix van Dru Yoga en Critical Alignment Yoga.

Yoga docent Irene Vos

Boek voor €220 p.p.p.w. YogaCamp. Dit is inclusief 10 yogalessen en catering (2 x diner en 6x ontbijt en 1x brunch als afsluiting) dit exclusief overnachting op de camping! Zonder catering kost YogaCamp €125 p.p.p.w.

Doe jij dit jaar mee aan YogaCamp?

Meedoen aan YogaCamp 2020 gaat in 2 stappen: boek de lessen en de catering (het YogaCamp arrangement) op deze site, en daarnaast je plek op de camping of hoeve.

Boek bij natuurcamping de Lemeler Esch, ANWB Camping van het Jaar 2017.

Omdat de natuurcamping de Lemeler Esch vol is bieden we een heel mooi alternatief!

Imminkhoeve is een vakantieoord en ligt op loopafstand van de camping, boek hier je verblijf op locatie Imminkhoeve.

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.