YogaOmmen on the Move

Irene reist met haar rode Yoga Ommen on the Move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check Yoga Ommen on the move agenda!

Yoga Ommen on the Move

Yoga Ommen on the Move

Irene bouwde stap voor stap haar yogabusiness op. Eerst vanuit huis, later vanuit haar eigen yogastudio aan de Pieter Bruegelstraat in Ommen. Omdat veel cursisten komen met diverse klachten specialiseerde ze zich in de meer therapeutische yogavormen, waaronder Critical Alignment Yoga en Therapie. Inmiddels reist Irene met haar rode Yoga Ommen on the move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check de agenda van Yoga Ommen on the move!

Yoga Ommen on the move

 

Agenda 2020

Workshop Critical Alignment Yoga bij Soulflow Yoga te Hummelo

Voor de derde keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij Soulfow Yoga in Hummelo. Ik kom op zaterdagmiddag 21 maart wordt verplaatst naar zaterdag 4 juli.

Critical Alignment Yoga helpt bij het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals ons leven eigenlijk is bedoeld.

 

Info en aanmelden Soulflow Yoga

Vrijdag 15 mei 19.00-22.00 en zaterdag 16 mei van 11:30-14:30 kom ik weer bij Yogaoosten in Enschede.

Graag kom ik weer naar Yogaoosten in Enschede voor twee Critical Alignment Intensives.

“Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat,” zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven, daar gaat het om!

 

Info en aanmelden CAY Yogaoosten

Workshop Critical Alignment Yoga bij Het Zentrum in Aadorp (Ov)

Voor de tweede keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij het Zentrum in Aadorp (Ov). Wordt opnieuw gepland van xx:xx-xx:xx (2020).

Graag leer ik je om je bewust te worden van je lichaamshouding, wat je eraan zou kunnen verbeteren en hoe je dit toepast in het dagelijks leven. Want daar gaat het mij om, yoga toepassen in het dagelijks leven.

Critical Alignement Yoga (CAY) is een mooie methode om hieraan te werken en zo te voelen waar je de spanning in je lichaam kunt loslaten. Je creëert meer ruimte in je lichaam. Zo kun je rug/schouderklachten verminderen en versoepel je je wervelkolom. Kortom, uitdagend om hiermee aan de slag te kunnen.

Info en aanmelden het Zentrum

Twee Critical Alignment Intensives bij Open Yoga in Groningen

Graag kom ik weer naar Open Yoga in Groningen voor twee Critical Alignment Intensives.

Elke emotie, elk gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk, heeft invloed op je hart. Vreugde en verdriet, boosheid en liefde. Ons hart resoneert met het brein. Door de dagelijkse beslommeringen worden we geregeld opgeslokt. Er zijn zoveel afleidingen en prikkels. Enerzijds willen we van alles beleven. Willen we niets missen in het leven. Nou ja, laat ik voor mijzelf praten. Soms lijkt weleens of ik in een sneltrein zit die maar niet stopt. Herken je dat? Dat je weleens signalen ontvangt? Dan klopt het hart een paar keer sneller, of slaat het een slagje over. Je krijgt steekjes, hier en daar. Het hart fluistert en probeert waarschijnlijk iets duidelijk te maken.

Op vrijdagavond xx van 18:30-22:00 en zaterdagmiddag xx van 13.30-15.30 met als thema ‘Verlangen van het hart’.

“Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat,” zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven, daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

Irene Vos open Yoga

De stand van lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Ook mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar die wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam zijn welkom. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent bent in welke vorm dan ook. Irene geeft zowel vrijdag als zaterdag deze twee CAY-Intensives. Je hoeft niet per se beide dagen mee te doen, maar we adviseren het wel ten zeerste, zeker als het je eerste kennismaking met Critical Alignment Yoga is. Je kunt je aanmelden bij Open Yoga

Info en aanmelden Open Yoga

CAY Open Yoga

Voor meer info: bel of mail gerust.

 

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.