YogaOmmen on the move

Irene reist met haar rode Yoga Ommen on the move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check Yoga Ommen on the move agenda!

Yoga Ommen on the move

Yoga Ommen on the move

Irene bouwde stap voor stap haar yogabusiness op. Eerst vanuit huis, later vanuit haar eigen yogastudio aan de Pieter Bruegelstraat in Ommen. Omdat veel cursisten komen met diverse klachten specialiseerde ze zich in de meer therapeutische yogavormen, waaronder Critical Alignment Yoga en Therapie. Inmiddels reist Irene met haar rode Yoga Ommen on the move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check Yoga Ommen on the move agenda!

Yoga Ommen on the move

 

Yogafestival Schiermonnikoog 13, 14 en 15 september

Ontzettend gaaf om aan te mogen kondigen: in het weekend van 13, 14 en 14 september mag ik voor de derde keer Critical Alignment Yoga geven op het Yogafestival Schiermonnikoog, georganiseerd door Open Yoga!

Yogafestivalschiermonnikoog

Zin in een weekendje genieten van de natuur, yoga & gezelligheid? Dit Yoga Festival is een intiem yoga festival op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Het hele weekend kan je verschillende yoga lessen volgen van actief tot rustig, voor de beginner en de ervaren yogi, jij stelt je eigen programma samen!

Je kan ook mee op natuur excursie of lekker zelf met de fiets het eiland rond! Kortom; doe dit weekend waar JIJ zin in hebt! Kom samen met ons weer een heerlijk weekendje weg beleven!

Ticket info

 

Onderrug en bovenrug – Critical Alignment Yoga (CAY) vrijdagavond 19.00-22.00 27 september bij Janet Speelman Yoga Studio Jade in Winschoten

 

 

Info en aanmelden CAY Jade Winschoten

 

Gelijk de volgende dag door op zaterdag 28 september naar Life Force Yoga en Mindfulness in Westerfoort

Deze workshop Critical Alignment Yoga geef ik bij Life Force Yoga en Mindfulness in Westerfoort, in de buurt van Arnhem. Ik kom op zaterdag 28 september van 13:00-17:00 in mijn rode caddy “Yoga on the Move”.

Life Force Yoga en Mindfulness

 

Info en aanmelden CAY Life Force Westerfoort

Najaar 2019 kom ik weer bij Yogaoosten in Enschede, data een tijd volgt spoedig.

Graag kom ik weer naar Yogaoosten in Enschede Groningen voor twee Critical Alignment Intensives.

‘Yoga is niet alleen maar 1x in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven – daar gaat het om!

 

Info en aanmelden CAY Yogaoosten

 

Agenda 2020

Workshop Critical Alignment Yoga bij Soulflow Yoga te Hummelo

Voor de derde keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij Soulfow Yoga in Hummelo. Ik kom op zaterdagmiddag 11 januari van 13.00-17.00 (2020).

Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

 

Info en aanmelden Soulflow Yoga

 

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.