YogaOmmen on the move

Irene reist met haar rode Yoga Ommen on the move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check Yoga Ommen on the move agenda!

Yoga Ommen on the move

Yoga Ommen on the move

Irene bouwde stap voor stap haar yogabusiness op. Eerst vanuit huis, later vanuit haar eigen yogastudio aan de Pieter Bruegelstraat in Ommen. Omdat veel cursisten komen met diverse klachten specialiseerde ze zich in de meer therapeutische yogavormen, waaronder Critical Alignment Yoga en Therapie. Inmiddels reist Irene met haar rode Yoga Ommen on the move-caddy door heel Nederland om workshops CAY te geven. Check Yoga Ommen on the move agenda!

Yoga Ommen on the move

 

Vrijdag 22 november 19.00-22.00 en zaterdag 24 november van 11.3-14.30 kom ik weer bij Yogaoosten in Enschede.

Graag kom ik weer naar Yogaoosten in Enschede voor twee Critical Alignment Intensives.

‘Yoga is niet alleen maar 1x in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven – daar gaat het om!

 

Info en aanmelden CAY Yogaoosten

 

Agenda 2020

Workshop Critical Alignment Yoga bij Soulflow Yoga te Hummelo

Voor de derde keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij Soulfow Yoga in Hummelo. Ik kom op zaterdagmiddag 11 januari van 13.00-17.00 (2020).

Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

 

Info en aanmelden Soulflow Yoga

Workshop Critical Alignment Yoga bij Het Zentrum in Aadorp (Ov)

Voor de tweede keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij het Zentrum in Aadorp (Ov). Ik kom op zondagmiddag 26 januari van 13.00-17.00 (2020).

Graag neem ik jullie die om bewust te worden van je lichaamshouding en wat je eraan zou kunnen verbeteren om te gaan toepassen in het dagelijks leven. Want daar gaat het mij om! Yoga toepassen in het dagelijks leven.

Critical Alignement Yoga (CAY) is een mooie methode om eraan te werken en zo te voelen waar je spanning in je lichaam los kan laten. En je op die manier meer ruimte kan creëren in je lichaam. Zo kun je rug/schouderklachten verminderen, je wervelkolom wordt soepeler. Kortom uitdagend om hiermee aan de slag te kunnen.

Info en aanmelden het Zentrum

 

Twee Critical Alignment Intensives bij Open Yoga in Groningen

Graag kom ik weer naar Open Yoga in Groningen voor twee Critical Alignment Intensives.

Op vrijdagavond 14 februari op Valentijn van 19.00-22.00 en zaterdagmiddag 15 februari van 13.00-16.00 met als thema ‘Verlangen van het hart’.

‘Yoga is niet alleen maar 1x in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven – daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

Irene Vos open Yoga

De stand van lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Ook voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent. Irene geeft zowel vrijdag als zaterdag deze twee CAY-Intensives. Je hoeft niet persé beide dagen mee te doen, maar we adviseren het wel ten zeerste, zeker als het je eerste kennismaking met Critical Alignment Yoga is. Je kunt je aanmelden bij Open Yoga

Info en aanmelden Open Yoga

CAY Open Yoga

Voor meer info: bel of mail gerust.

 

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.