mogelijkheden

Je kunt kiezen uit abonnement, strippenkaart of losse yogales.

Lesgeld

Abonnement

Yoga Ommen verdeelt het jaar in 2 semesters: van september tot eind december en van januari tot half mei. Elk semester duurt 15 weken.
Lessen duren 75 minuten, inclusief 15 minuten eind-ontspanning.

Naast de 2 semesters kun je je vanaf half mei komen voor het voorjaar-zomer Yoga programma. Vanwege de vele feest- en vakantiedagen is het dan alleen mogelijk om via de strippenkaart het lesgeld te voldoen.

Tarieven

Lesgeld 15 lessen abonnement = 1x per week voor 137,00 euro.
Lesgeld 30 lessen abonnement = 2x per week 230 euro.

Strippenkaart

Ook kun je een strippenkaart van 10 lessen kopen voor €115 en die is 6 maanden geldig.

Losse yogales (Drop-in les)

Wil je geen lid zijn van Yoga Ommen, maar wel een les meemaken wanneer jij daar zin in hebt? Dat kan. Een losse les kost €16,00.

Proefles

Voor een proefles betaal je €10,00.

Livestream yogales

Voor een livestream yogales gelden dezelfde tarieven.

Individuele yogales

Voor een individuele les, dus 1 op 1, zijn de kosten € 75,- of  een lespakket van 5 individuele yogalessen voor € 350,-. Individuele lessen duren 90 minuten.

Individuele yogales

Verantwoord yoga bij Yoga Ommen

 • De algemene regels blijven van toepassing: minimaal anderhalve meter (twee armlengtes) afstand houden en handen wassen.
 • Nies en hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes.
 • Iedereen met gezondheidsklachten blijft thuis.
 • Ga voordat je vertrekt thuis naar het toilet.
 • Kom in yogakleding naar de (buiten)les.
 • Helaas is persoonlijk contact in de vorm van handen schudden, omhelzingen, etc. nog steeds niet mogelijk. Wat wel mag: lachen en bijpraten met elkaar!
 • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de locatie.
 • Neem een eigen, gevulde bidon mee om uit te drinken.
 • Neem je eigen yogamat, warme sokken en deken mee.
 • Wil je gebruikmaken van blokken, een strip of riem, neem deze dan zelf mee.
 • Er zal tijdens de les geen fysieke aanpassing of assistentie worden gegeven.

Heb je geen yogamat, of wil je de strip of andere materialen aanschaffen? Dat kan via de webwinkel.

Winkel

Momoyoga

Yoga Ommen gaat werken met een online planningssysteem genaamd Momoyoga. Het is een vrij eenvoudig planningssysteem dat veel voordelen biedt voor ons allemaal. Yoga Ommen is hiertoe genoodzaakt i.v.m. de huidige maatregelen en een beperkt aantal plaatsen in de nieuwe yogastudio.

Veel mensen hebben nog een papieren strippenkaart met voorafbetaalde lessen en hiervoor hebben we een oplossing gevonden: als je in het systeem kiest voor de optie “Betalen met (oude) papieren strippenkaart” en mij per e-mail of WhatsApp een berichtje stuurt hoeveel lessen je nog op de strippenkaart hebt staan, pas ik dit achter de schermen aan en worden de lessen automatisch afgeschreven.

Je kunt je lessen ook vooruitplannen. Dit is zeker handig gezien het beperkte aantal plaatsen. Je kunt je lessen annuleren tot 8 uur voor aanvang van de yogales. Daarnaast kun je bij volgeboekte lessen gebruikmaken van de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht als er een plaatsje vrijkomt.

TIP: Er is ook een momoyoga-app beschikbaar. Hiermee boek je je lessen eenvoudig vanaf je smartphone. Je vindt de Momoyoga-app op Google Play (Android) en in de App Store (iPhone)

Boek yogales

Voorwaarden van deelname aan de Yogales

Als de les door ziekte van de docente een keer niet door kan gaan wordt dit via het online planningsysteem doorgegeven en wordt deze les ofwel op een ander tijdstip gegeven dan wel verrekend met het cursusgeld. Gemiste les kan je zelf via momoyoga planning systeem in boeken.

Later instromen in het semester is mogelijk, eerder uitstromen uit een serie is niet mogelijk. In principe wordt er op feestdagen en tijdens schoolvakanties geen les gegeven.Het cursusgeld is het vooraf afgesproken bedrag zoals dat vermeld staat op de website. Het cursusgeld dient voorafgaand aan het semester te zijn voldaan.Wanneer een cursist zijn/haar betalingsverplichtingen niet tijdig nakomt, behoudt Yoga Ommen zich het recht voor de cursist toegang tot de lessen te weigeren tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Restitutie voor gemiste lessen is niet mogelijk.

Bij ongeval en/of blessures/ziekten die yoga voor langere tijd onmogelijk maken wordt er in overleg met de docente naar een passende oplossing gezocht. De cursist meldt lichamelijke of psychische klachten aan de docente. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico van de cursist. Yoga Ommen kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en/of verlies van eigendommen noch voor opgelopen letsel van de cursist, voor, tijdens of na de les. De cursist wordt geacht in staat te zijn normale lichamelijke inspanningen te verrichten. Bij twijfel dient de huisarts en/of de behandelend specialist te worden geraadpleegd. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico van de cursist.

Elke cursist dient zicht te houden aan de huisregels zoals deze gelden binnen het pand waar de lessen plaatsvinden. Het betreden van de yogaruimte met schoenen is niet toegestaan. De yogamat wordt door de cursist tijdens de oefeningen bedekt met een handdoek of eigen yogamat. Yoga Ommen verplicht zich de gegeven opdracht naar inzicht en vermogen uit te voeren. Yoga Ommen behoudt zich de vrijheid voor de voorwaarden te wijzigen. Deelname aan een van de lessen betekent akkoord gaan met de voorwaarden.

Aanmelden

Gebruik het lesrooster om je les in te plannen.

Afmelden

Je kan de ingeplande yogales 8 van te voren annuleren. Je kan les 1 uur van te voren nog boeken voor aanvang van de yogales.

Lesrooster

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.