Yoga is toegankelijk voor iedereen, locatie Imminkhoeve

Yoga is toegankelijk voor iedereen

Vanaf september is er elke woensdagochtend van 9.30-11.00 yogales bij de Imminkhoeve in Lemele. De yogalessen zijn voor iedereen te volgen mét of zonder beperking en ook voor de huidige leden van Yoga Ommen kunnen van deze locatie gebruik. Is yoga nieuw voor je en zijn er bijzonderheden t.a.v. je gezondheid neem dan telefonisch contact op. Om te kunnen inschatten of je mee kunt doen aan groepslessen of dat individuele sessies wenselijk zijn.

 

 

Rustgevende locatie

Imminkhoeve zet haar deuren open voor ‘noabers’ en mensen uit de nabije omgeving. In een toekomst waar herstelzorg en preventie een belangrijke rol spelen, wil Imminkhoeve een grote groep mensen met ongemakken bedienen. Mensen met bijvoorbeeld een burn-out, die herstellen van een operatie of fysiek uitgeput zijn, wil Imminkhoeve een plek geven. Het is belangrijk dat zij een plek hebben waar ze kunnen herstellen, ontspannen, genieten en waar zij zich kunnen terugtrekken. Imminkhoeve biedt een plek waar lichaam en geest samenkomen en waar levensgeluk mee naar huis wordt genomen. Zorg met aandacht staat op nummer één bij Imminkhoeve en daar horen nu ook yogalessen bij.

 

Yoga

Yoga is voor en van iedereen! Voor jong en oud. Een maatje meer of minder. In je eentje of in een groep, lenig of niet, met of zonder beperking. Voor iedereen is het mogelijk om yoga naar eigen ‘kunnen’ te beoefenen. . Tijdens de yogalessen leer je diverse ademhalingstechnieken. In de huidige gehaaste maatschappij geeft yoga rust. Elke woensdagochtend van 9:30 – 11:00 uur zijn de yogalessen te volgen bij Imminkhoeve. Voor een proefles wordt €15,50 gevraagd van de deelnemer en die verrekenen we als je verder gaat. De huidige leden van Yoga Ommen zijn ook welkom om van deze leslocatie gebruik te maken.

 

Stichting Imminkhoeve

Imminkhoeve is al sinds 1972 dé plek voor vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zowel jonge als mensen met een hogere leeftijd zijn welkom bij Imminkhoeve voor een zorgeloze vakantie. Imminkhoeve zet zich in voor zorg met aandacht, omdat zij zich ervan bewust zijn hoe belangrijk dat is.

Yoga ruimte work in progress

Hoewel de Momenteel de yoga ruimte nog niet helemaal op klaar is genieten we al wel met een kleine groep wekelijks van deze prachtige locatie met fantastisch uitzicht. De seizoenen schuiven voorbij als mooie schilderijen.

 

Voor meer informatie, vragen en aanmelden voor de yogalessen neem dan contact op

Irene Vos
T: 06 – 81472001
E: yogaommen@gmail.com
W: www.yogaommen.nl

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.