Yogafestivalschiermonnikoog

Yogafestival Schiermonnikoog: natuur, yoga & gezelligheid!

Yogafestival Schiermonnikoog

Nieuwe plannen voor na de zomervakantie!

Ontzettend gaaf om aan te mogen kondigen: in het weekend van 13, 14 en 14 september mag ik voor de derde keer Critical Alignment Yoga geven op het Yogafestival Schiermonnikoog, georganiseerd door Open Yoga!

Zin in een weekendje genieten van de natuur, yoga & gezelligheid? Dit festival is een intiem yogafestival op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Het hele weekend kun je verschillende yogalessen volgen. Van actief tot rustig, voor de beginner en de ervaren yogi, jij stelt je eigen programma samen!

Je kunt ook mee op natuurexcursie of lekker zelf met de fiets het eiland rond!

Kortom, doe dit weekend waar JIJ zin in hebt! Kom samen met ons weer een heerlijk weekendje weg beleven!

Voor iedereen die een weekend lang met de wind door de haren en met de voeten in het zand yoga wil ontdekken, relaxen en genieten. Onervaren & ervaren yogi’s kunnen genieten van een gevarieerd programma, de natuur en samenzijn. Kom gerust met je hele gezin of familie, want voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma.

Yogafestival Schiermonnikoog Yoga Ommen 2019

Festivalterrein op Camping Seedune

Het festivalterrein is op Camping Seedune Schiermonnikoog. Hier zijn de festivaltenten voor de yoga, massages en muziek. Maar ook zullen we yoga in de duinen en op het strand aanbieden. Je kunt op de camping overnachten door zelf een tent mee te nemen. Wij zorgen voor bagagevervoer vanaf de boot naar de camping en je krijgt een leenfiets van ons! Zee, wind, strand en veel yoga en gelijkgestemden! Wat een heerlijk vooruitzicht. Ga ook gezellig mee!

Kijk op Yogafestival Schiermonnikoog voor meer informatie

Ticket info

Yogafestival Schiermonnikoog Yoga Ommen 2019 Yogafestival Schiermonnikoog 2019 Yoga Ommen

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.