Bezinningsweekend “Bezinnen en dan beginnen”

Bezinningsweekend november 2019: Bezinnen en beginnen, stilstaan bij keuzes

Samen met Lilian Bults van mens & organisatie organiseer ik een bezinningsweekend van 1-3 november.

Heb je net als ik een brandend verlangen?  Wil je een weekend de tijd nemen om vorm te geven aan jouw ‘hartewens’. De eerste stap op weg naar jouw ‘hartsdoelen’. Zoek je een manier om jouw kleine of grote dromen of wensen om te zetten in daden?

Dit bezinningsweekend is bedoeld om stil te staan bij keuzes en de eerste kleine stap in de juiste richting te zetten. We maken allemaal dagelijks tal van keuzes, zowel bewust als onbewust. Voor het maken van sommige keuzes of het uitvoeren van plannen is aandachtig stilstaan nodig. Wat houdt me tegen? Wat zijn de gevolgen? Wie kan mij helpen? Durf of kan ik dit wel? En wat wordt mijn eerste stap? Je wilt een haalbare krachtige keuze maken die jou vertrouwen geeft. Dit kunnen – kleine of grote – keuzes, dromen of wensen zijn op het gebied van vrije tijd, werk, relaties, bedrijf etc.

Kom in beweging, je kunt het!

In een groep ondersteun en inspireer je elkaar. We werken met een programma gericht op kracht, focus, beweging en (groeps)gesprekken. Van dromen naar doen; met kleine of grote stappen. We gebruiken elementen vanuit de natuur zoals vuur, stenen en bomen. Dit zorgt in combinatie met creativiteit, meditatie, muziek en mindfulness voor de juiste krachtige startpositie om jouw keuzes te maken en hierin de eerste stap te zetten. Daarnaast maken we gebruik van de Critical Alignment Yoga en Yoga Nidra om ballast los te laten en gewoonte patronen te doorbreken.

Enkele ervaringen van deelnemers:

  • “Ik heb het ervaren als een heel bijzonder weekend. Ben heel blij dat ik mij heb aangemeld. Hoewel ik eerst wat drempelvrees had omdat ik niemand van de begeleiding of deelnemers kende. De enthousiaste verhalen van mijn vriendin en het fijne telefoongesprek vooraf hebben mijn doen besluiten om mee te gaan. Het was mooi, inspirerend en soms ook ontroerend. De stilte en natuur hebben mij op een andere manier doen kijken naar alles om mij heen.”
  • “Ik heb een fantastisch weekend mogen meemaken! Ik heb de begeleiding warm en fijn ervaren. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen, warmte en liefde.”
  • “De sfeervolle locatie, het gezamenlijk bereiden van de heerlijke maaltijden, de vrijheid om onze eigen weg te kunnen gaan, de ondersteunende leefregels, het schiep een sfeer waar het goed toeven was. Alle ingrediënten om de weg naar binnen te gaan waren in ruime mate aanwezig.”

Het weekend van 1 tot 3 november is op de prachtige plek in Twente genaamd Erve Deperman te Reutum.

          

Begeleiders

Irene Vos en ik hebben elkaar ontmoet op het pad van werken en yoga. Wij begeleiden mensen op hun zoektocht naar een gezonde balans. Het leven vanuit de bron.
          

Lilian Bults, eigenaar van mens & organisatie. Adviseur, supervisor, coach, trainer en natuurgids.

Irene is eigenaar van Yoga Ommen en gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga en Therapie- en Restorative yogadocent.

Details bezinningsweekend Bezinnen en beginnen, stilstaan bij keuzes

Voor wie: iedereen
Wanneer: van vrijdagmiddag 1 november 2019 14:30 uur tot en met zondag 3 november 2019 16.00 uur
Terugkommiddag: vrijdag 6 maart 2020
Waar: Erve Deperman te Reutum
De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 16 deelnemers

Investering voor deelname aan het bezinningsweekend:

  • “early bird” tot 1 juli 2019 € 395 p.p.
  • Vanaf 1 juli € 415 p.p.
  • Vanaf 1 september € 435 p.p.
    Bovenstaande prijs is gebaseerd op indeling in grote twee- en driepersoonskamers. Toeslag éénpersoonskamer is € 100 (beperkt beschikbaar).

Inbegrepen zijn: 2 overnachtingen, beddengoed, handdoeken, maaltijden, koffie, thee, sap, boek ‘De wijsheid van de witte wolf’, inclusief gebruik van yogamaterialen, yogalessen, natuurwandelingen, meditatie.

Heeft u vragen voor een komend weekend?

Neem gerust contact met ons op. Bel met Lilian Bults (06 81220443) of Irene Vos (06 81472001) of stuur een e-mail aan Lilian Bults of Irene Vos

 

 

 

Deel dit artikel: