Moeder en dochter over yoga

Geke de Lange en Marloes Hogenkamp, moeder en dochter, over yoga:

Geke de lange Kindertherapeut“‘Yoga….. dat is niets voor mij,’ heb ik altijd geroepen.
Maar wist ik eigenlijk wel yoga inhoudt?
Nee dus, mijn beeld klopte niet want nu ik op yoga zit zeg ik: ‘ ik had het jaren eerder moeten doen’.
Het is heerlijk om je bewust te worden van je lijf. Om aandacht te geven aan je houding en buik- en rugspieren.”
kindertherapeut-geke-de-lange
“Het lichaam wordt in het dagelijks leven zo belast dat klachten op de loer liggen.
De yoga wordt gegeven onder de deskundige leiding van Irene. Zij maakt voor mij heel goed de vertaalslag naar dagelijkse bewegingspatronen, waardoor ik letterlijk en figuurlijk steviger in het leven sta.”

Yoga betekent voor Marloes Hogenkamp een moment van ontspanning, rust en zelfreflectie in deze drukke wereld. Even stilstaan bij jezelf en luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. http://www.thestylizer.nl/“Wanneer mijn lichaam onder veel stress komt te staan krijg ik vaak last van mijn onderrug. Een paar jaar geleden leidde dit tot een hernia waardoor ik niet meer kon functioneren op mijn werk. Na fysiotherapie en een aantal bezoekjes aan een manueel therapeut besloot ik toch naar het ziekenhuis te gaan. De pijn straalde uit naar mijn been waardoor ik mijn beroep niet meer kon uit oefenen.”

“Na een scan in het ziekenhuis werd ik ingepland voor een operatie. Dit voelde echter niet goed. Via een vriendin kwam ik op de website van Yoga Ommen. Marloes Hogenkamp StylelizerNa de eerste les was ik meteen enthousiast en ik voelde meteen verschil. Na een maand les (in combinatie met voetreflex-therapie) was ik van al mijn klachten af. De pijn in mijn been en onderrug was weg en ik kon weer soepel bewegen. Nu, ongeveer 2 jaar later heb af en toe nog last van mijn rug wanneer ik even weer te gek heb gedaan. Wat ben ik blij dat ik dan in de yogalessen van Irene mijn lichaam de aandacht kan geven die zij op dat moment nodig heeft!”

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.