Kinder yoga

Kinderyoga lessen

Kinderen in Ommen en omgeving hebben de mogelijkheid om te ervaren dat ontspanning te vinden is in beweging, plezier én in stilte. Juist in deze snelle wereld vol prikkels is dat iets om te ontdekken en te oefenen. Met behulp van yogahoudingen gericht op kinderen, met massage, meditatie en mindfulness oefeningen. Dit alles gebeurt speels en passend bij de leeftijd.

De kinder yoga wordt gegeven door gastdocent Rianne Otte. Moeder van 2 pubers. Haar voormalige beroep was basisschool leerkracht. Nu volledig kinderyoga docent voor kinderen vanaf ongeveer 5 tot 15 jaar. Tevens geeft ze ook baby yoga en massage lessen aan ouders en hun baby in haar eigen studio Veerkracht-kinderyoga in Raalte.  Hier woont Rianne met haar gezin. Daarnaast geeft Rianne kinderyoga in Boerhaar/Wijhe.

Yoga geven aan kinderen is op dit moment het leukste wat er is, de opleiding bij Helen Purperhart liet het kind in mij weer spelen…ook volwassenen hebben dat nodig! Daarom geef ik ook familie/ouder-kind yogalessen…leuk voor ouders om samen met het kind iets te doen en de gelegenheid voor ouders om ook weer even te spelen.

De lessen zijn toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van circa 5 tot 10 jaar. Aanmelden is noodzakelijk!

14088980_858300807637432_1363553114_n

Lesdagen en tijden:

Kinder yoga  vrijdag 4, 11 en 18 november van 16.00-17.00.

Per kind: Les geld  €30,- voor 3 lessen betalen kan via strippenkaart of webwinkel en een losse les kost €12,50.

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.