Kinderyoga steeds vaker in beeld

Ook in Salland komt kinderyoga steeds vaker in beeld. En dat is mooi, want het kan kinderen zoveel bieden. In het dagelijks leven komen er zoveel indrukken binnen die op hun eigen manier en moment toch even verwerkt moeten worden.

Dit kost het ene kind meer moeite en energie dan het andere kind. Soms uit dit zich in ongeconcentreerd zijn, een kort lontje, terugtrekken, heel beweeglijk zijn of gewoon niet lekker in je vel zitten. In de speelse, thematische kinderyogalessen wordt “stiekem” gewerkt aan meer concentratie, aan een betere ademtechniek waardoor stress verminderd, aan een betere houding (denk aan de nek die veel te lijden kan hebben van het kijken op mobieltjes).

Tevens is er aandacht voor creatieve uitingen, voor samenwerken met andere kinderen, samen iets moois maken of samenwerken bij een moeilijke yogahouding. Ook tips en trucs om bijvoorbeeld lekker in slaap te kunnen vallen worden verwerkt in de les. Dit alles biedt bijvoorbeeld Veerkracht-kinderyoga in Raalte en omstreken. Nu wordt er nog lesgegeven in Raalte op meerdere locaties maar binnenkort zal er een verbouwing beginnen zodat de lessen kinderyoga, mindful-tieneryoga en de babymassagelessen vanuit een eigen ruimte aan huis gegeven zullen gaan worden.

In november is er echter ook in Ommen de gelegenheid om kinderyoga te ervaren. Hoe mooi zou het zijn als steeds meer kinderen in Salland de mogelijkheid krijgen om dit eens te proberen in hun eigen omgeving? In Ommen kan het!  Aanmelden kan via de winkel

14087275_858302724303907_1848106624_o

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.