Familie Yoga

Familie Yoga

Tijdens familieyoga zijn kinderen met hun ouder(s) of bijvoorbeeld een opa of oma welkom. Een oudere broer of zus of de oppas…mag natuurlijk ook!

Bij bijvoorbeeld het bosavontuur doen we eerst een gezamenlijk spelletje. In het verhaal daarna komen yogahoudingen voor die je alleen kunt uitvoeren maar ook oefeningen waarbij kinderen en familie samenwerken. We doen een ademoefening met gras, een kijk en luistermeditatie…wat hoor jij? Natuurlijk vergeten we het masseren van de rug niet…lekker je kind masseren en je kind jou aan de hand van een verhaaltje. Ontspannen luisteren naar een visualisatie en daarna sluiten we het op een creatieve manier af door gezamenlijk iets moois te maken. Familie yoga is een belevenis met elkaar, waarin we zorgen dat we samen plezier beleven bij inspanning en ontspanning. Wie doet er mee?

14112113_858300194304160_1389995974_n

De familie yoga wordt gegeven door gastdocent Rianne Otte. Moeder van 2 pubers. Haar voormalige beroep was basisschool leerkracht. Nu volledig kinderyoga docent voor kinderen vanaf ongeveer 5 tot 15 jaar. Tevens geeft ze ook baby yoga en massage lessen aan ouders en hun baby in haar eigen studio Veerkracht-kinderyoga in Raalte.  Hier woont Rianne met haar gezin. Daarnaast geeft Rianne kinderyoga in Boerhaar/Wijhe.

Yoga geven aan kinderen is op dit moment het leukste wat er is, de opleiding bij Helen Purperhart liet het kind in mij weer spelen…ook volwassenen hebben dat nodig! Daarom geef ik ook familie/ouder-kind yogalessen…leuk voor ouders om samen met het kind iets te doen en de gelegenheid voor ouders om ook weer even te spelen.

 

 

 

De lessen zijn toegankelijk voor alle kinderen en families. Aanmelden is noodzakelijk!

Lesdag en tijden:

Familie yoga  zaterdag 8 oktober van 16.00-17.00.

Ouder en 1 kind koppel : Les geld €10,- per les via strippenkaart en losse les €12,50.

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.