kinderyoga op de camping

Kinderyoga en familie yoga op de camping ‘de Lemeler Esch’

Kinderyoga

Tijdens de zomervakantie hebben kinderen op de natuurcamping de Lemeler Esch de mogelijkheid om te ervaren dat ontspanning te vinden is in beweging, plezier én in stilte. Juist in deze snelle wereld vol prikkels is dat iets om te ontdekken en te oefenen. Met behulp van yogahoudingen gericht op kinderen, met massage, meditatie en mindfulness oefeningen. Dit alles gebeurt speels en passend bij de leeftijd.

Familie Yoga

Tijdens de lessen familieyoga zijn kinderen met hun ouder(s) of bijv een opa of oma welkom. Een oudere broer of zus of de oppas…mag natuurlijk ook!

Bij bijvoorbeeld het bosavontuur doen we eerst een gezamenlijk spelletje. In het verhaal daarna komen yogahoudingen voor die je alleen kunt uitvoeren maar ook oefeningen waarbij kinderen en familie samenwerken. We doen een ademoefening met gras, een kijk en luistermeditatie…wat hoor jij? Natuurlijk vergeten we het masseren van de rug niet…lekker je kind masseren en je kind jou aan de hand van een verhaaltje. Ontspannen luisteren naar een visualisatie en daarna sluiten we het op een creatieve manier af door gezamenlijk iets moois te maken. Familie yoga is een belevenis met elkaar, waarin we zorgen dat we samen plezier beleven bij inspanning en ontspanning. Wie doet er mee?

De kinderyoga en familie yoga wordt gegeven door gastdocent Rianne Otte. Moeder van 2 pubers. Haar voormalige beroep was basisschool leerkracht. Nu volledig kinderyoga docent voor kinderen vanaf ongeveer 5 tot 15 jaar. Tevens geeft ze ook baby yoga en massage lessen aan ouders en hun baby in haar eigen studio Veerkracht-kinderyoga in Raalte.  Hier woont Rianne met haar gezin. Daarnaast geeft Rianne kinderyoga in Boerhaar/Wijhe.

Veerkracht kinderyoga

 

Yoga geven aan kinderen is op dit moment het leukste wat er is, de opleiding bij Helen Purperhart liet het kind in mij weer spelen…ook volwassenen hebben dat nodig! Daarom geef ik ook familie/ouder-kind yogalessen…leuk voor ouders om samen met het kind iets te doen en de gelegenheid voor ouders om ook weer even te spelen.

De lessen zijn toegankelijk voor alle kinderen en families. Of je nu in de buurt woont of op een andere camping verblijft gedurende de zomervakantie!

Lesdagen en tijden:

Kinder yoga dinsdag 12, 19 juli en 16 augustus van 15.30-16.30.

Familie yoga donderdag 14 en 21 juli en 18 augustus en op zaterdag 23 juli en 13 augustus  van 15.30-16.30.

Les geld €10,- per les via strippenkaart en losse les €12,50.

Rianne Otte kinderyogadocent

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.