YOGACAMP2017

Yoga camp 2017 weken

Afgelopen zomer werd YogaCamp voor het eerst georganiseerd op de natuurcamping van de familie Ellenbroek in Ommen. Wilma Ellenbroek is een enthousiaste yogi die de drukte van het eigen bedrijf compenseert met bezoeken aan de in Ommen gevestigde yoga studio van Irene Vos. Komende zomer organiseren zij samen YogaCamp 2017, een happening waarbij beoefening van yoga en natuurbeleving centraal staan. Door een yogaplaats te boeken krijg je -behalve een standplaats voor tent of caravan- een week lang 2,5 uur yogales per dag.

De camping (8,9 in Zoover, 9,5 ANWB)  is schitterend gelegen in de fraaie natuur van het Overijsselse Vechtdal en vormt ook nog eens het ideale startpunt voor kilometerslange hikes en fietsexcursies.

Yoga camp 2017

Yoga en vakantie tegelijk! Van 29 juli tot 19 augustus organiseren we YogaCamp 2017 in samenwerking met Irene Vos van Yoga Ommen. Voor iedereen die wil genieten van yoga en tegelijkertijd van kamperen houdt! Verblijf alleen, samen met een andere yogi of met het gezin een week bij De Lemeler Esch Natuurcamping op een kampeerplaats met elektra en volg iedere dag yogalessen. Boek het YogaCamp 2017 arrangement.

 

Het YogaCamp 2017 arrangement:

 • één week kamperen op een speciale Yogakampeerplaats met elektra met keuze uit één van de onderstaande weken (aankomst op vrijdag of zaterdag)
 • totaal 2,5 uur per dag yogalessen; hatha yoga, critical alignment yoga, run & yoga
 • één dag gebruik van een fiets inclusief gratis fietsroutes
 • één keer heerlijk gratis badderen in de hottub
 • vrij gebruik van de buitenkeuken om gezellig samen te koken
 • BELANGRIJK BIJ HET ONLINE RESERVEREN:
  • Klik hieronder op de gewenste week, je komt direct bij de goede plaats in de goede periode terecht.
  • De prijs die nu in beeld komt is op basis van 1 persoon die deelneemt aan yoga en 1 persoon extra die niet deelneemt.
  • Kies nu bovenaan allereerst het juiste aantal personen.
  • Bent u met twee deelnemers of meer? Klik dan voor die extra deelnemers op het artikel (onder extra’s) ‘extra yoga deelnemer’. Het is belangrijk dat u deze goed invult voor het juiste aantal deelnemers (exclusief uzelf).

Prijzen

U betaalt voor één persoon 445,- en wanneer u het arrangement boekt voor 2 personen of meer dan betaalt u 387,- per persoon.
Komt u met iemand die niet deelneemt aan de yoga lessen dan betaalt u daarvoor 55,- voor een week.

20161129_lemeleresch_website_3

yoga_ommenYogaCamp 2017 wordt georganiseerd door Irene Vos van Yoga Ommen. De yogalessen worden verzorgd door verschillende ervaren docenten. We bieden verschillende soorten yoga aan. www.yogaommen.nl 

Van het weer zijn we niet afhankelijk, want de lessen kunnen gegeven worden in een bijzondere stervormige tent die ook afgesloten kan worden.

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.