festival van de liefde

Liefde voor yoga

Liefde voor Yoga

Mijn liefde voor yoga is alleen maar toegenomen. Wellicht begin jij dit ook al bij jezelf te ervaren. De meeste van ons komen 1x in de week op de yogales. Geregeld vertel ik dat eigenlijk de yogales pas begint als je van de yogamat afkomt. Het toepassen van yoga in je dagelijks leven. Dat betekent niet dat je er de hele dag mee bezig moet zijn. Nee, het zijn steeds korte momenten van bewustwording. Bijvoorbeeld als in de rij staat voor de kassa, of in de tandarts stoelen je bewust bent van je adem.

Of achter het stuur op de fiets of in de auto en ga zo maar door. Een tijdje terug vertelde mij iemand dat ze tijdens een workshop boetseren tegen zich zelf zei, schouders bij de oren vandaan’. Reactie van een mede-cursist was, ‘Jij zit vast bij Irene op yogales’. Dat is wat ik bedoel met liefde voor yoga.

Yogabladen zijn om mij maar ook jou te inspireren. Yoga International is een prachtig tijdschrift voor mensen met een passie en liefde voor yoga. Yoga International trakteert ons in ieder nummer op oefeningen die zorgen voor ontspanning én energie, en ze besteden volop aandacht aan gezond eten, leven, denken én voelen. In het nieuwste nummer kan je een interview lezen over Lizzie Lasater. Bij haar heb ik de teacher training eind vorig jaar gevolgd.

Share the Love

Als Yoga Ommen lid krijg je extra korting op Yoga International. Profiteer van deze speciale aanbieding en ontvang Yoga International 6 keer per jaar voor slechts € 17,50 (i.p.v. €27,50).

Bezoek het Festival van de Liefde in Spanje

Wil jij meer liefdevol in het leven staan en jezelf vieren? Ga dan van 19 tot 26 augustus naar het Festival van de Liefde in Sant Jaume de Llierca in Spanje.

Dit wordt al weer het 5e keer dat het festival wordt georganiseerd. Het Festival van Liefde is kleinschalig en voor zowel mannen als vrouwen. Het is uniek, gezellig, intiem, dynamisch, speels, diep en professioneel, waar je op een ontspannen wijze meer over jezelf en liefde leert. Authenticiteit en groei staan hoog in het vaandel. Wil jij meer liefdevol in het leven staan, neem dan contact op met Diana Bergsma!
Peace, love and happiness,

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.