Massage hotstone

Geniet van massages tijdens YogaCamp2019

Geniet van massages tijdens YogaCamp2019

Elly Timmermans komt tijdens YogaCamp2019 weer masseren op de natuurcamping de Lemeler Esch. Masseren is haar passie. Ze vindt het geweldig om te ervaren dat mensen door een massage tot volledige ontspanning komen. Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Juist dan is ontspanning erg belangrijk. Massage werkt stress verlagend en rustgevend. Het verbetert de doorbloeding en het geeft nieuwe energie. Massage werkt preventief; door massage kunnen klachten voorkomen worden. Het zelfgenezend vermogen van de mens wordt geactiveerd. Lichaam en geest komen weer in balans.

Massage hotstone

Tijdens de YogaCamp2019 biedt ze de volgende massages aan:

  • VoetreflexPlus massage
    De voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen, weefsels en lichaamsdelen in verbinding staan met reflexpunten op de voeten. De voetzool is ingedeeld in zones, die corresponderen met de betreffende delen in het lichaam. Door de reflexzones te masseren, worden de organen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding, waardoor de afvoer van de afvalstoffen via de bloedsomloop, het lymfesysteem en de meridianen (energiebanen) wordt gestimuleerd. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, waardoor het natuurlijk evenwicht kan worden hersteld. VoetreflexPlus massage brengt op een natuurlijke manier genezing van vele aandoeningen. Het werkt preventief voor het behoud van gezondheid en vitaliteit, het werkt ondersteunend bij chronische ziektes en het brengt het lichaam in balans. Daarbij is het een zeer ontspannende massage en heeft het een heilzaam effect op lichaam en geest.
  • Klassieke massage
    Tijdens de klassieke massage worden de rug, nek, schouders, armen, benen en het hoofd gemasseerd. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de afvalstoffen die in je spieren vastzitten worden afgevoerd. Tevens wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd. Knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht. De klassieke massage is geschikt voor iedereen. Als je last hebt van pijn of blokkades, kan de massage deze verlichten of wegnemen.
  • Japanse gezichtsmassage
    Deze massage bestaat uit een ontspannende schouder- en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage en lymfedrainage. De massage regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant, bevordert de ontwikkeling van collageen en gaat veroudering van de gezichtshuid tegen.

Masashi logo

Elly Timmermans eigenaresse van massagepraktijk Masashi

Elly Timmermans, eigenaresse van massagepraktijk Masashi, is voetreflexPlus therapeut en masseur. Ze heeft de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus bij Total Health Academy gevolgd. Daarnaast heeft ze diverse andere cursussen gevolgd, zoals o.a. Japanse gezichtsmassage, hotstone massage, cupping, stoelmassage en Tuina Zen (Chinese technieken voor rug/nek/schoudermassage). Wilt u meer weten over Elly en over de verschillende massages die zij in haar praktijk aanbiedt, dan kunt u haar website www.masashi.nl raadplegen. Bij Elly bent u verzekerd van rust, toewijding en een persoonlijke benadering.

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.