Afsluiting YogaCamp2018 met YogaDanza

YogaCamp2018 wordt afgesloten met een YogaDanza!

Zo gaaf om te mogen aankondigen dat Ria Suyderhooud vrijdag 10 augustus van 17.00-18.30 een Yogadanza gaat geven als afsluiting van YogaCamp2018. Holy Basil zal na afloop de laatste VegaBQQ verzorgen!

Wat is Yogadanza?

 
Dans betekent ritmisch bewegen van het lichaam op de maat van muziek. Yogadanza: ritmisch bewegen van het lichaam op de maat van de muziek met als doel samensmelting, verbinding van lichaam, geest en ziel.
 
Beweging, expressie
Emoties en stemming
Ritmegevoel en balans
Moment ervaring
Spiritualiteit
Meditatie
 
De kracht van Yogadanza ligt in de integratie van dans, yoga, lichaamswerk, muziek, intuïtieve ontwikkeling en kunstzinnige vormgeving.
Ticket prijs yogales in concert met vegetarische BBQ €27,50
Ticket prijs yogales in concert €15
YogaCamp2018 deelnemers = yogales en concert van Jan Kuipers vrij toegankelijk. Opgave vegetarische BBQ €15 is wel noodzakelijk.
Reserveer HIER je ticket

YogaCamp2018 op natuurcamping de Lemeler Esch

YogaCamp 2018 Ook dit jaar is er op de mooiste natuurcamping* van Nederland weer een yogakamp.  Van zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 11 augustus vinden op Camping De Lemeler Esch in Ommen weer de yogaweken plaats.

YogaCamp 2017

Yoga in de tent


Ommen is een prachtig plaatsje in het Sallandse Vechtdal, omgeven door uitgestrekte bossen en velden. Het is er heerlijk wandelen en fietsen, zonder het geluid van snelwegen en auto’s. Niet voor niets koos de beroemde spirituele leraar Krishnamurti Ommen uit als zijn toevluchtsoord begin vorige eeuw.

YogaCamp2018

YogaCamp & healthy food in de Natuur

In de natuur in Ommen kom je tot rust. Zeker wanneer je de rust en de natuur combineert met yoga. Tijdens de yogaweken is er op De Lemeler Esch iedere ochtend en 4 avonden per week een yogales (hatha, CAY, run & yoga) gegeven door professionele yogadocenten. De lessen zijn voor alle niveaus. Je kunt als bezoeker of campinggast aanschuiven voor een yogalesje, maar leuker is een arrangement. Voor een earlybirdfee van €359, – heb je een zeer royale staplaats op de camping, kun je 10 keer meegenieten van een yogales, 6 dagen genieten van een gezond ontbijt, plus 3 avonden een driegangendiner. Bovendien krijg je een massage met korting en kun je gebruik maken van de hottub. Tijdens het Yogakamp is er ook een keer per week een kinderyogales, vrij toegankelijk ook voor campinggasten. Als dat geen genieten is!

Superchef Holy Basil komt weer heerlijk koken in zijn foodtruck. Een ontbijtje na de yogales? Of lekker lunchen of dineren, buiten of onder beschutting van de yogatent? Het kan allemaal! Keywords: tasty, funky, enjoyable, heavenly & healthy food.

Hapjes van Holy Basil 2

Hapjes van Holy Basil 2

Nieuw! Kinderyoga

Kinderen ervaren ook stress van veel prikkels, drukte en keuzes. Kinderyoga helpt kinderen weer ontspannen. Op een leuke speelse manier bieden we in de zomervakantie iedere week een leuke, ontspannende kinderyogales aan. Lees meer over Kinderyoga op de Lemeler Esch tijdens de zomervakantie.

Kinderyoga op de Lemeler Esch

Kinderyoga Boot

 

 

 

 

 

 

 

Yogadocente Irene Vos en haar YogaCamp2018 docenten team
Irene Vos van Yoga Ommen verzorgt de yogalessen. Ze geeft Restorative Yoga en Critical Alignment Yoga en sinds kort biedt ze ook een online yogaprogramma aan.

Boek het Yogacamp2018 arrangement

Boek snel, de early bird fee eindigt op 01-04-2018 (daarna wordt de prijs €399,-). Kijk voor meer informatie op natuurcamping de Lemeler Esch * Camping van het jaar 2017, ANWB. Nieuwsgierig geworden?

Yoga Ommen is ambassadeur voor Yoga International

Logo Lemeler Esch

Af

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.