Yogagita Vijay Gopala

Vooraankondiging: Vijay Gopala uit India komt naar Ommen

From India with Love, zo wordt de internationale yogaleraar  uit India Vijay Gopala  in het nieuwste Yoga Magazine aangekondigd. Zo verteld Vijay in het artikel dat wij in de westerse wereld yoga beoefenen vanuit de mind. Dit leidt tot versterking van het ego. Terwijl het uitgangspunt van yoga juist het verminderen van het ego is. Zelfrealisatie is mogelijk door een balans te vinden tussen het ego en een staat waarin het ego geen rol meer speelt. Dit zal Vijay toelichten tijdens de workshop ‘Why yoga’.

Daarnaast zal Vijay uitleg geven over het praktisch leren toepassen van de verdieping en balans tijdens de yogahouding. De yogahoudingen kunnen vanuit twee aspecten worden benaderd. Enerzijds van buitenaf aangeleerd en de andere manier komt tot bloei van binnenuit. Van binnenuit is de werkelijke transformatie zoals je bent en zal lijden tot het ervaren van jezelf.

In juni en juli en in het najaar komt Vijay Gopala weer naar Nederland. Op woensdagavond 13 juli van 18.30h-21.30h  komt hij weer naar Ommen een workshop op de natuurcamping de Lemeler Esch. De workshop wordt gegeven in het engels. Hou de website in de gaten meer informatie volgt nog.

Yogagita Vijay Gopala

 

 

 

 

Deel dit artikel: