Critical Alignment Yoga bij Soulflow (Hummelo)

Workshop Critical Alignment Yoga bij Soulflow Yoga te Hummelo

Voor de derde keer mag ik een workshop Critical Alignment Yoga geven bij Soulfow Yoga in Hummelo. Ik kom op zaterdag 11 januari 2020  van 13:00-17:00.

Op zaterdagmiddag 11 januari van 13:00-17:00 (2020).

“Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat,” zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yogaoefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven, daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

De stand van lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

De workshop is ook geschikt voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent.

Details workshop Critical Alignment Yoga bij Soulflow Yoga :

Voor wie: geschikt voor de beginnende en gevorderde cursist.
Zoals de grondlegger Gert Van Leeuwen omschrijft, is Critical Alignment Yoga een fysieke yogavorm in een meditatieve setting. Een uitdaging voor lichaam en geest! Deze yogavorm kan je komen ervaren bij Soulflow Yoga op zaterdagmiddag 11 januari 2020 van 13:00-17:00.
De kosten bedragen: € 52,50

Je kunt je aanmelden bij Petra Boomsma van Soulflow Yoga via: T 06-52793755 E info@petraboomsma.nl

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.