X-mas Special: Restorative Yoga met zangeres DINA

X-mas Special Restorative Yoga met zangeres DINA

Speciaal voor de drukke laatste week voor de kerstvakantie organiseert Yoga Ommen in samenwerking met zangeres DINA twee keer een X-mas Special Restorative Yoga met livemuziek en -zang. We noemen dit ook wel een ligconcert.

Ligconcert met DINA

DINA is zangeres en muzikante. Met haar muziek wil ze een brug vormen tussen conventionele en meditatieve muziek. In de tijd dat ze speelt neemt ze de deelnemers mee op reis. Rustige, en soms intense en krachtige momenten komen voorbij. Ze nodigt het publiek uit om mee te gaan in haar wereld, waarin ze ontspanning mogen ervaren middels de muziek en stem.

 

 

Tijdens deze extra lange les word je in de houding ondersteund door props (hulpmiddelen). Hierdoor kun je je lichaam in een comfortabele houding laten rusten. Restorative Yoga is een vorm van yoga waarbij niets hoeft en je mag loslaten. Het is een therapeutische yogavorm die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van props zoals dekens, kussens, blokken en bolsters kunnen we ons lichaam in een comfortabele, ontspannen houding brengen. Als we daarna comfortabel liggen worden we muzikaal ondersteund door viool- of gitaarmuziek. Poses worden ongeveer 10-20 minuten aangehouden.

Volledige ontspanning

In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en kunnen het lichaam en de geest ontspannen. Restorative Yoga helpt voor je spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid en hoge bloeddruk. Soms even een time-out nemen, niets hoeven en de batterij weer opladen is goed. Hierdoor kun je met vernieuwde energie en zin weer verder. Ben je toe aan een moment voor jezelf? Is bewust stilstaan en aandacht geven aan je lichaam en geest belangrijk voor je? Wil je ruimte maken en loslaten? Voel je van harte welkom en laat je meevoeren op de prachtige klanken!

Na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, even heerlijk bijkomen. Yoga-ervaring is niet nodig. We doen met name liggende houdingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Details van de X-mas Special Restorative Yoga met live zang en muziek

Wanneer: de X-mas Special wordt gegeven op:

maandag 16 december van 9:30 tot 11:30 uur en woensdagavond 18 december 20:00-22:00

Waar: Yoga Ommen, Pieter Bruegelstraat 45a, Ommen.

Investering voor deelname aan de X-mas Special van twee uur: €23,- (betalen via strippenkaart is ook een mogelijkheid).

Inschrijven voor de X-mas Special kan via de online winkel

Aanmelden is noodzakelijk: NB vermeld op de bestelling welke dag en tijdstip s.v.p.!

Inclusief thee met wat erbij.

Deel dit artikel: