Bezinningsweekend “Van bewegen naar verstillen”

Bezinningsweekend “Van bewegen naar verstillen”

Lilian Bults van mens & organisatie en Irene Vos van Yoga Ommen organiseren in het weekend van 12-14 april 2019 voor de derde maal een bezinningsweekend met als thema: ‘van bewegen naar vertragen en verstillen’.

Dit bezinningsweekend is bedoeld om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en de ruis van de wereld om ons heen. Het weekend biedt een mogelijkheid om het contact met jezelf te herstellen. Vanuit beweging, vertragen, naar verstilling.

Stil zijn in een groep geeft een extra dimensie, waarbij je de verbinding met jezelf en ook die met de ander voelt. In de stilte- en bezinningsweekenden werken we met een programma dat jou ondersteunt om de thema’s die jou bezighouden te onderzoeken. We gebruiken natuurwandelingen, visualisatie, meditatie, muziek, mindfulness, mooie teksten en gedichten. Daarnaast maken we gebruik van de Restorative Yoga. Een yogavorm die het herstellend vermogen van het lichaam ondersteunt.

Enkele ervaringen van deelnemers:

“Ik heb het ervaren als een heel bijzonder weekend. Ben heel blij dat ik mij heb aangemeld. Hoewel ik eerst wat drempelvrees had omdat ik niemand van de begeleiding of deelnemers kende. De enthousiaste verhalen van mijn vriendin en het fijne telefoongesprek vooraf hebben mijn doen besluiten om mee te gaan. Het was mooi, inspirerend en soms ook ontroerend. De stilte en natuur hebben mij op een andere manier doen kijken naar alles om mij heen.”

“Ik heb een fantastisch weekend mogen meemaken! Ik heb de begeleiding warm en fijn ervaren. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen, warmte en liefde.”

“De sfeervolle locatie, het gezamenlijk bereiden van de heerlijke maaltijden, de vrijheid om onze eigen weg te kunnen gaan, de ondersteunende leefregels, het schiep een sfeer waar het goed toeven was. Alle ingrediënten om de weg naar binnen te gaan waren in ruime mate aanwezig.”

Een weekend terug naar de basis, resetten, herstellen en helen.

Het weekend van 12 tot 14 april  a.s. op een parelachtige plek in Twente genaamd Batsboer te Vasse.

 

 

Lilian Bults en Irene Vos hebben elkaar ontmoet op het pad van werken en yoga. Zij begeleiden mensen op hun zoektocht naar een gezonde balans. Het leven vanuit de bron.

 

Yogadocent Irene Vos

Irene Vos, eigenaar van Yoga Ommen. Gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga en Therapie- en Restorative Yogadocent.

Lilian Bults, eigenaar van mens & organisatie. Adviseur, supervisor, coach, trainer en natuurgids.

Details bezinningsweekend “Van bewegen naar verstillen”:

Voor wie: iedereen.

Wanneer: van vrijdagmiddag 12 april 16:30 uur tot en met zondag 14 april 15:30 uur.

Waar? Batsboer te Vasse

Investering voor deelname aan het bezinningsweekend: early bird tot 1 februari 2019 €365, na 2 februari €395.

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op indeling van twee- en driepersoonskamers. Toeslag eenpersoonskamer is € 50,- (beperkt beschikbaar).

Inbegrepen zijn 2 overnachtingen, beddengoed, maaltijden, koffie, thee, sap, boek De 7 geheimen van een schildpad, inclusief gebruik van yogamaterialen, yogalessen, natuurwandelingen, meditatie.

Vragen?
Bel met Lilian Bults (06 81220443) of Irene Vos (06 81472001)
Of stuur een e-mail aan Lilian Bults of Irene Vos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.