Twee Critical Alignment Intensives bij Yogaoosten te Enschede

Graag kom ik weer naar Yogaoosten in Enschede voor twee Critical Alignment Intensives.

Op vrijdagavond 15 mei van 19:00-22:00 en zaterdagmiddag 16 mei van 11:30-14:30.

“Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat,” zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven, daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

 

De stand van lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

De workshops zijn ook geschikt voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent. Irene geeft zowel vrijdag als zaterdag deze twee CAY-Intensives. Je hoeft niet per se beide dagen mee te doen, maar we adviseren het wel ten zeerste, zeker als het je eerste kennismaking met Critical Alignment Yoga is. Je kunt je aanmelden bij  Yogaoosten

Deel dit artikel: