Open Yoga Critical Alignment Intensives

Critical Alignment Yoga Intensives bij Open Yoga

Twee Critical Alignment Intensives bij Open Yoga in Groningen

Graag kom ik weer naar Open Yoga in Groningen voor twee Critical Alignment Intensives.

Elke emotie, elk gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk, heeft invloed op je hart. Vreugde en verdriet, boosheid en liefde. Ons hart resoneert met het brein. Door de dagelijkse beslommeringen worden we geregeld opgeslokt. Er zijn zoveel afleidingen en prikkels. Enerzijds willen we van alles beleven. Willen we niets missen in het leven. Nou ja, laat ik voor mijzelf praten. Soms lijkt weleens of ik in een sneltrein zit die maar niet stopt. Herken je dat? Dat je weleens signalen ontvangt? Dan klopt het hart een paar keer sneller, of slaat het een slagje over. Je krijgt steekjes, hier en daar. Het hart fluistert en probeert waarschijnlijk iets duidelijk te maken.

Op vrijdagavond 14 februari op Valentijn van 18.30-20.30 en zaterdagmiddag 15 februari van 13.30-15.30 met als thema ‘Verlangen van het hart’.

‘Yoga is niet alleen maar 1x in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yoga-oefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven – daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is, letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

Irene Vos open Yoga

De stand van lichaam bepaalt hoe jij je voelt!

Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals het rolletje, stripje, boog en hoofdstandbankje om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kunt. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen.

Voor iedereen

Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje en boogje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Ook voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent. Irene geeft zowel vrijdag als zaterdag deze twee CAY-Intensives. Je hoeft niet persé beide dagen mee te doen, maar we adviseren het wel ten zeerste, zeker als het je eerste kennismaking met Critical Alignment Yoga is. Je kunt je aanmelden bij Open Yoga

CAY Open Yoga

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.