Oevercamp 2021

Oevercamp 2021

De afgelopen jaren hebben Irene Vos en Cecilia Huisman met veel passie en plezier YogaCamp georganiseerd op camping de Lemeler Esch, een natuurcamping in Overijssel. De passie voor yoga en de prachtige omgeving hebben geleid tot de bouw van een nieuwe studio aan het water: Oeverlicht.

 

Dit jaar organiseren wij op een van de mooiste plekjes in Nederland Oevercamp.

Wanneer?

vrijdag 30 juli tot en met dinsdag 3 augustus

vrijdag 6 augustus tot en met dinsdag 10 augustus

Ommen en Oeverlicht

Ommen is een prachtig plaatsje in het Overijsselse Vechtdal, omgeven door uitgestrekte bossen en velden. Studio Oeverlicht ligt aan de oever van de rivier de Regge in een bosrijke omgeving. Het is er heerlijk wandelen en fietsen, zonder het geluid van snelwegen en auto’s. Na de les kun je een verfrissende duik nemen in de rivier de Regge of mee gaan varen op ons vaarvlot.

Niet voor niets koos de beroemde spirituele leraar Krishnamurti begin vorige eeuw Ommen als zijn toevluchtsoord. In de natuur, aan de oever van de Regge, kom je tot rust. Helemaal wanneer je de rust en de natuur combineert met yoga.

Iedere dag yoga

Tijdens Oevercamp wordt in yogastudio Oeverlicht op twee middagen en vier ochtenden yogales gegeven door  CAY-docenten Irene Vos en Cecilia Huisman. De lessen zijn voor alle niveaus.

  • Vrijdagmiddag 17.00-19.00
  • Zaterdagochtend 09.30-11.30 
  • Zondagochtend 09.30-11.30 
  • Maandagochtend 09.30-11.30 en 17.00-19.00 
  • Dinsdagochtend 09.30-11.30

De yogalessen worden vormgegeven aan de hand van de elementen aarde, vuur, water, lucht en ether. Na het volgen van de les voel je je gegrond en in balans. Je hoofd zal vrij zijn van gedachten en je hebt kunnen ervaren wat yoga en ontspanning doen voor jou.

Arrangement

Het arrangement geldt van vrijdagmiddag tot en met dinsdagochtend. Je betaalt voor in totaal zes lessen €120,-. Voor een losse les betaal je 25 euro. Alle lessen duren twee uur. Je verblijf (op een camping of andere accommodatie in de buurt) regel je zelf. Naast het genieten van de natuur en je eigen vakantieprogramma volg je iedere dag een yogales. Op maandag staan twee lessen gepland.

Praktisch

Voor vragen en aanmelding ontvangen wij graag je mail op info@oeverlicht.nl

We respecteren de 1,5 meter afstand. Om die reden is er slechts ruimte voor 10-12 personen. Wacht niet met aanmelden, want VOL=VOL.

Neem je eigen yogamat, kussen en handdoek of kussensloop mee. Uiteraard kun je ook van onze materialen gebruikmaken. Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig

Thee en fruit zijn inbegrepen bij de prijs. De lunch verzorg je zelf of neem je mee. Die kan genuttigd worden op het zonnedek aan de oever van de Regge.

 

Kom je met de fiets dan kun je deze stallen bij studio Oeverlicht. Kom je met de auto dan kun je die parkeren op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer (einde pad Steile Oever).

Adres Oeverlicht: Steile Oever 7, Ommen

Routebeschrijving

https://goo.gl/maps/eETKQ5ihQdrUmXM9A

 

We zien uit naar je/jullie komst, Cecilia Huisman & Irene Vos

 

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.