Verantwoord yoga bij Yoga Ommen

Verantwoord yogales bij Yoga Ommen

 • De algemene regels blijven van toepassing: minimaal anderhalve meter (twee armlengtes) afstand houden en handen wassen.
 • Nies en hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes.
 • Iedereen met gezondheidsklachten blijft thuis.
 • Ga voordat je vertrekt thuis naar het toilet.
 • Kom in yogakleding naar de (buiten)les.
 • Helaas is persoonlijk contact in de vorm van handen schudden, omhelzingen, etc. nog steeds niet mogelijk. Wat wel mag: lachen en bijpraten met elkaar!
 • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de locatie.
 • Neem een eigen, gevulde bidon mee om uit te drinken.
 • Neem je eigen yogamat, warme sokken en deken mee.
 • Wil je gebruikmaken van blokken, een strip of riem, neem deze dan zelf mee.
 • Er zal tijdens de les geen fysieke aanpassing of assistentie worden gegeven.

Heb je geen yogamat, of wil je de strip of andere materialen aanschaffen? Dat kan via de webwinkel.

CAY-set 3

webwinkel Bestel yogamat

Momoyoga

Yoga Ommen gaat werken met een online planningssysteem genaamd Momoyoga. Het is een vrij eenvoudig planningssysteem dat veel voordelen biedt voor ons allemaal. Yoga Ommen is hiertoe genoodzaakt i.v.m. de huidige maatregelen en een beperkt aantal plaatsen in de nieuwe yogastudio.

Veel mensen hebben nog een papieren strippenkaart met voorafbetaalde lessen en hiervoor hebben we een oplossing gevonden: als je in het systeem kiest voor de optie “Betalen met (oude) papieren strippenkaart” en mij per e-mail of WhatsApp een berichtje stuurt hoeveel lessen je nog op de strippenkaart hebt staan, pas ik dit achter de schermen aan en worden de lessen automatisch afgeschreven.

Je kunt je lessen ook vooruitplannen. Dit is zeker handig gezien het beperkte aantal plaatsen. Je kunt je lessen annuleren tot een bepaalde tijdsduur. Daarnaast kun je bij volgeboekte lessen gebruikmaken van de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht als er een plaatsje vrijkomt.

TIP: Er is ook een momoyoga-app beschikbaar. Hiermee boek je je lessen eenvoudig vanaf je smartphone. Je vindt de Momoyoga-app op Google Play (Android) en in de App Store (iPhone)

Buiten yoga

Zolang het goed weer is zal ik nog zo veel mogelijk lessen buiten geven. Met de eenvoudige reden dat dit het veiligste voor iedereen. Het sportpark Westerbroek heeft een prachtig rustig beschut grasveld waar we terecht kunnen.

buiten yoga met Yoga Ommen yogales Irene Vos

 

Veilig bewegen Yoga Ommen

Leslocatie

Sportlaan op het sportpark Ommen

Grasveld tussen de Tennisclub Ommen en FFC de Bissinghcrossers. Tegenover de hockeyvereniging, waar je ook de auto kunt parkeren. Kom bij voorkeur op de fiets of lopend.

*de buitenyogales is afhankelijk van de weersomstandigheden. Check daarom op de dag zelf rond 8.30 of 18.00 uur via

Momoyoga app.TIP: Er is ook een momoyoga-app beschikbaar. Hiermee boek je je lessen eenvoudig vanaf je smartphone. Je vindt de Momoyoga-app op Google Play (Android) en in de App Store (iPhone)

Binnenyoga

Indien het weer het niet meer toe laat gaan we naar binnen op de nieuwe locatie aan Slagenkampweg 3.

Uiteraard gelden de alle COVID-19 maatregeen Voor binnen geld net als buiten dat je zoveel mogelijk je eigen yoga materialen mee neemt. Geleende matieralen na gebruik zelf schoonmaken alsjeblieft.

 

Q & A +Livestream yoga

 

Cecilia Huisman (Integrale Yoga Schiedam) en Irene Vos  (Yoga Ommen) werkten al samen tijdens YogaCamp. Deze samenwerking willen we verder gaan uitbreiden. In eerste instantie kunnen leden van beide yogastudio’s livestream yogalessen volgen via ZOOM. Aanmelden kan via het lesrooster.

Graag ontmoet ik je in tijdens de buitenyoga, binnenyoga en  in de Q & A+ livestream yogales!

Virtuele rondleiding Slagenkampweg 3

Voor wie virtuele rondleiding van de nieuwe locatie Yoga Ommen aan de Slagenkampweg 3 heeft gemist

 

Lesrooster

 

Namasté,

Irene Vos, Yoga Ommen

Deel dit artikel:

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.